Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehetőleg hosszú, intenzív,...

Lehetőleg hosszú, intenzív, pörgős harcolós zene?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Olyan zene kellene, ami annyira jó, hogy legszívesebben kiugranék az ablakon (vasrácsos) elmasíroznék az Olümposzig, és puszta kézzel végezném ki a Hydrát.

(szinesztéziával kábé így tudnám körbeírni, Rajzhoz kellene)

2017. jan. 16. 21:47
 1/4 anonim válasza:
Én mostanában a kill bill zenéjét hallgatom pusztításhoz de ott a fall out boy, Kid rock, nemjuci: Nem, a Brutal Doom vagy az új Doom zenéje,nyugisabbnak de gondolom nem ezt keresed de ott van a Johny English zenéje, Metalica, Ac/dc, most ezeket tudom hirtelen mondani
2017. jan. 16. 22:18
 2/4 anonim válasza:

Tetszik a hasonlat :)

Dragonforce- fury of the storm?

2017. jan. 16. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőre a Witcher soundtrackjéről a Last Battle jutott eszembe: intenzívnek intenzív, csak rövid (másfél perc).

Aztán a leírásodat olvasva a God of War ugrott be. Sajnos nem ismerem annyira a zenéit, de maga a játék kb. hasonló hangulatú és témájú, mint a leírásod. Szinte biztos vagyok benne, hogy a 4 játék valamelyikének soundtrackjéről találsz valami számodra megfelelőt.

Esetleg keresgélhetsz még trailer zenékre specializálódott zeneszerzőknél (pl: Two Steps From Hell, Zack Hemsey), vagy népszerűbb filmzeneszerzőknél is (Clint Mansell, Hans Zimmer). A Two Steps From Hell - Victory lehet nem is lenne rossz.

Nem mellesleg youtubeon vagy spotifyon is találhatsz rengeteg playlistet, köztük ilyeneket is.

2017. jan. 16. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Valamilyen epikus soundtrack, ami először beugrik.

https://www.youtube.com/watch?v=UsnRQJxanVM

https://www.youtube.com/watch?v=hoxxsllQCqQ

Nekem ez a kettő olyan, hogy amikor meghallom, képes lennék kiállni az egész világ ellen puszta kézzel.

2017. jan. 16. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!