Félek a bukfenctől. Mit tegyek?
Nem merem megcsinálni, nem tudom, miért. Akárhogy próbálom, akárhogy rákészülök, mikor már ott vagyok és guggolok, nem merem magam ellökni, a tanár meg állandóan szekál miatta.
Még mikor kisebb voltam, és először hátrabukfenceztem, nagyon megfájdult a hátam. Az volt az első és utolsó alkalom, azóta sosem hátrabukfenceztem.
Ezután évről évre egyre inkább inamba szállt a bátorságom, és mára ott tartok, hogy egyáltalán nem bukfencezek. A tanárok természetesen ezt nem nézik jó szemmel.
Értelmes válaszokat előre köszönöm!
Kedves harmadik!
Bizonyosan vannak olyan dolgok, amit te sosem fogsz megérteni, én viszont igen!
Biztos van olyan dolog, amitől te tartasz, de én nem.
Egyszerűen csak állj oda, csukd be a szemed és mondd azt magadnak: "Nem vagyok kényes!" "Nem vagyok kényes!" "Nem vagyok kényes!" Gondolj arra, hogy valaki 14 évesen Olimpiát nyert. Pl. Egerszegi Krisztina. Ahhoz képest mi egy bukfenc? Vagy a görög vilagklasszis ultramaratoni futó 6 napon keresztül futott egész nap, napi 30 perc alvással. Olyan alvás megvonással, amibe egy átlagember a 3. napon belehal.
Csak nem szabad kényeskedni, ennyi a kulcs. Hány éves vagy?
A baj csak az, hogy ezek a teljesítmények méginkább tudatnák velem, hogy csak egy jelentéktelen porszem vagyok az univerzumban, és ha már így van, teljesen mindegy is hogy tudok-e ezt vagy azt.
Most leszek 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!