A Kyokushin karate jó alap lenne K1 szabályrendszerű küzdelmekhez?
Figyelt kérdés
Nem vagyok profi. 24 leszek és néha nézek egy-egy K1 meccset ha elcsípem a Tv-ben (nem vagyok fanatikus követője). De tetszik a szabályzata ami közé szorítva vannak a harcosok és azokat a technikákat használják ami ,,egyszerű" és ténylegesen használható.
5-7 év után elindul ék én is, nyílván a koromból fakadóan csak amatőr meccseken.
Olyan stílust ami itt nincs azt ne ajánljatok. Kick-box itt nincs, Wing-tsun az van, de 4-6 fővel össze-vissza. Ezért is mint kéz-láb stílus, és mert van is erre mennék.
2020. febr. 5. 15:01
21/23 anonim válasza:
20: Avagy minden stílust. :D Idehaza a legtöbb stílus azon a színvonalon mozog, mint a Karate, így ezáltal a többi stílust is leszólod. :D
23/23 anonim válasza:
Jaja, én vagyok a buta, mert rámutattok arra milyen hülyeségeket írsz? :D Nem csodálom, hogy még a 40%ot se ütöd meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!