Ki vette észre hogy az Ashihara karate teljesen olyan mozgással, harcmodórral küzd mint a Kyokushin?
Csak azért kérdeztem mrt sazokás leszólni itt a Kyokushin-t. Az Ashihara-t meg elismerni szókás.
Ezért kérdeztem csak.
Csak azért kérdeztem mert sazokás leszólni itt a Kyokushin-t. Az Ashihara-t meg elismerni szókás.
Ezért kérdeztem csak.
Csak azért kérdeztem mert szokás leszólni itt a Kyokushin-t. Az Ashihara-t meg elismerni szókás.
Ezért kérdeztem csak.
1000 kyos karatéka közül jó ha egy lesz igazi mester. Hiába van az övükön sok aranycsík,attól Ök attól még nem lesznek azok. Kyo nagyon elment a sport irányában, különféle szervezetek meg szinte vizsga nélkül adják oda a következő dan fokozatot.
Ennyit bevezetőnek. Ashihara kyot tanult Oyamatól. Hiedelmekkel ellentétben, Oyama nem sportot, hanem valódi karatet oktattatott, csak a full kontankt miatt csináltak belőle sportot egyesek, ami a tendencia is lett. Ashihara csak hozzátette a sporthoz az Ö szemlélete alapján az utcai bunyót, és ez lett az első szakadás a kyoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!