Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Kyokushin karate jó alap...

A Kyokushin karate jó alap lenne K1 szabályrendszerű küzdelmekhez?

Figyelt kérdés

Nem vagyok profi. 24 leszek és néha nézek egy-egy K1 meccset ha elcsípem a Tv-ben (nem vagyok fanatikus követője). De tetszik a szabályzata ami közé szorítva vannak a harcosok és azokat a technikákat használják ami ,,egyszerű" és ténylegesen használható.

5-7 év után elindul ék én is, nyílván a koromból fakadóan csak amatőr meccseken.

Olyan stílust ami itt nincs azt ne ajánljatok. Kick-box itt nincs, Wing-tsun az van, de 4-6 fővel össze-vissza. Ezért is mint kéz-láb stílus, és mert van is erre mennék.

2020. febr. 5. 15:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10: Vennéd a fáradtságot te magad is utána tudnál nézni, hogy igaz-e vagy sem. :D Ja, akkor még a végén kiderülne nem neked van igazad és a többi hazánkban oktatott stílushoz képest mégse olyan rossz a karate. :D
2020. febr. 11. 16:37
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem járok utána, nem pazarlom az időmet ilyen kamu hülyeségekre :)
2020. febr. 11. 17:13
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Magyarul nincsenek már érveid. :D
2020. febr. 11. 20:12
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Linkeld már akkor be nekem te szerencsés!
2020. febr. 11. 20:48
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Látom nem sikerül... :D

Ez a kijukusin nagyobb vicc mint a wingtssun xD

2020. febr. 12. 09:59
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Talán nem mindenki ül a gép előtt, mint te és nincs 0-24 órában fent a Gyakorin.

,,Egy alkalommal egy másik japánnal került összetűzésbe, aki verekedés közben gyakran kést használt. Most is ez történt. De Oyama védett és ütött. A támadó meghalt mielőtt földet ért volna. Szerencsére több tanúja volt az esetnek. A bíróság fölmentette, de őt nagyon tragikusan érintette ez az esemény. Egy dolog valakit megverni, de megölni egészen más. Oyama nem tudott szabadulni ennek a hatásától. A megszállók tilalma ellenére újra kezdték az edzéseket Soval. Mestere tanításának hatására ráébredt mit adhat neki a karate és ez valódi életcélt, jelenthet számára. Az út, ami várt rá hosszú volt és kemény edzésekkel teli, Oyama már fel volt készülve mindenre."

[link]

Tessék te nagyon szerencsétlen. :D Miért nem lepődök meg, hogy 38%on vagy. Ne, ne gyere azzal, hogy nem ér semmit a százalék, mert igenis sokat megmutatt az adott illetőről. :D

2020. febr. 12. 12:03
 17/23 A kérdező kommentje:
De sok válasz jött amíg nem voltam. Te jó ég. És milyen jók és változatosak.
2020. febr. 12. 16:36
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a könyvnek amiből bemásoltad ezt annak annyi köze van a valósághoz kb mint Stephen Kingnek :D lol
2020. febr. 12. 16:41
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Megint sehol az érvek. :D Aztán elvárod, hogy komolyan vegyen téged bárki. :D Tuti az a típus vagy, aki elment két küzdősprt edzésre, azt hitte ő már a Boyka, aztán megverték és most orrba-szájba fikázz minden küzdőstílust. :D
2020. febr. 13. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Milyen minden stílust??

Nem mindent csak a szerencsétlenkedős karatét:D

2020. febr. 13. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!