Gaz ha annak ellenere hogy szoros a honaljam ujjatlanba sportolok? 20/f
#1 az az igazi gáz, amikor borotválva van. Nem véletlenül teremtette ilyenre a jó Isten, vagy ha úgy tetszik, a természet.
Az a funkciója, hogy felfogja, és semlegesitse az izzadtságot.
A szagot napi mosakodással és dezodorhasználattal kell orvosolni, de cserében nem lesz az inged/pólód gusztustalan foltos, ha megizzadsz. Ellentétben a borotvált hónaljjal.
És lehet kérdezni, hogy akkor a nőknek miért nincs folt, de a nők nem is olyan mértékben izzadnak, mint a férfiak!
Kérdező: Szerintem gáz. Nem vagyok piperkőc, de ha ilyet látok, azt tényleg gusztustalannak, igénytelennek, tapintatlannak érzem.
Az ujjatlant szerintem eleve meg kellene hagyni alsóöltözéknek.
Szerintem egy férfi ne borotválja semmilyét, max az arcát.
22/L
"Nem véletlenül teremtette ilyenre a jó Isten, vagy ha úgy tetszik, a természet."
A csimbókos, labanctalléros sggszőrt is biztosan nem véletlenül teremtette ilyenre (lásd a vadon élő állatokat), attól még esztétikusabb és higiénikusabb, ha tisztán van tartva és minimum rövidre van nyírva.
Az arcszőrzet sem véletlen lett teremtve (Isten vagy természet által, mindenki döntse el), mégis rengetegen borotválják. Vagy azt sem kéne és mindenki hagyja meg 30 centi hosszúra a szakállát? Vagy ugyanez a hajjal, azt se kéne levágni néha?
Vagy a nők se szőrtelenítsék magukat sehol, mert nem természetes? Lenne meglepetés amikor a barátnőd lába szőrösebb mint a tiéd.
Nagyon sok mindenben eltértünk már attól ahogy az ember eredetileg kinézett, de ez nem baj. Vagy jobb lenne ha úgy néznénk ki mint az ősemberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!