Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék erősebb fizikailag?

Hogy lehetnék erősebb fizikailag?

Figyelt kérdés
Nagyon aktív életmódot folytatok, de nem vagyok erős. Testi erőre szeretnék gyúrni. Kitartást igénylő, alacsony terhelést jól viselek, pl simán legyalogolok egy nap akár 15-20 km-t is és észre sem veszem, de pl 20 kg-nál többet nem bírok megmozdítani. Vagyis meg tudok, csak nem szeretnék, mert szétcseszi a hátam. 58 kg 168 cm magas 38 éves nő vagyok.
2020. febr. 1. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szépen lassan, fokozatosan.
2020. febr. 1. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Súlyzós edzéssel meg tudnál erősödni.
2020. febr. 2. 08:17
 3/3 anonim válasza:
Próbálj meg kocogni biciklizni ami felpezsdíti a véred és a kitartásod javitja aztán pedig pár erősítő gyakorlatot csinálj pl plank ez jó a hátnak hasnak. és ha emelsz ne gerincből emelj hanem próbáld meg a lábad belevinni egyenesebb hát kicsit lábbal beleguggol berogyasztani és lábbol emelj
2020. febr. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!