Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szeretnék edzeni stb?

Figyelt kérdés
Olyan családom van aki legtöbbször egészségtelen dolgokat eszik. Egy héten 2X vagy 3X megyünk mekibe mert nincs idejük főzni a szüleimnek. Ők kicsit túlsúlyosok is. Én már régóta tervezgetem hogy elkezdek itthon edzeni stb. De félek hogy leszidnának emiatt. Tudom viccesen hangzik de egyszer mikor egyedül voltam itthon akkor edzettem egy kicsit és nem hallottam mikor hazaértek. Anyukám egyből mondta hogy: nem kell edzened nem vagy te kövér vagy ilyesmi, ami amúgy kedves lenne tőle, de nem csak a kövérség ellen csinálnám. Félek elmondani azért is mivel akkor az egész családban mindenki szétkürtölné és én ezt nem akarom. Mi lenne a jó megoldás?
2020. jan. 25. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te tested te döntésed az a helyzet. Közöld velük tényként, hogy ezt fogod csinálni. Ha kell mond el nekik, hogy a csajok jobban szeretik az izmos srácokat mint a pufikat. Esetleg megemlítheted hogy ha így folytatjátok biztos, hogy elfogsz hízni.
2020. jan. 25. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fura, hogy 2020-ban még valakinek magyarázkodni kell azért, mert edzeni kell. Ne szégyenkezve mondd, hanem büszkén! Változtatni akarsz és nem tovább vinni a rossz családi mintaképet! Az én szüleim se sportoltak sosem, de örülnek neki, hogy én teszek az egészségemért! Épp testben ép lélek. Nagyon sok önbizalmat ad, ha hozol egy átlagosnál jobb fizikumot, emelett energikusabb leszel, egészségesebb. 3 éve edzek, szerencsére azóta még náthás sem voltam.
2020. jan. 25. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

ne mond el. ennyi.

ha mégis kérdezik hogy miért,nem vagy kövér akkor azt is lehet mondani,hogy :izmos sem vagyok.

meg lehet titokban is edzőterembe járni,futni,gyurni a parkban (ha van)

2020. jan. 25. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, amíg egy háztartásban él a szüleivel. A szöveg alapján nem hiszem, hogy a kérdező idősebb 14-15 évesnél. De lehet, hogy még annyi sem. Később jár haza, esetleg korábban megy el, mindig van átizzadt edzős ruhája mosni, amennyire teheti, nem azt eszi, amit ők.

2020. jan. 25. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

a szobályában ha van becsukja az ajtót nem látják mit csinál.

mosni szoktak az emberek,kinek tűnik fel +3poló,gatya?

nem azt eszi,de csak nem annyit és akkor.

esetleg főzhet magára is...

2020. jan. 25. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Miből főzhet magára kereset nélkül? Ha heti háromszor meki a menü, nem hiszem, hogy olyan sok használható alapanyag lenne otthon is. Lehet, hogy csak tej meg tojás azt jó napot.

Az a heti plusz három szett edzőruha a mosóban pedig szerintem azért elég feltűnő lesz. Legalábbis bármelyik legalább félig felelős szülőnek fel fog tűnni.

Az meg ha a szobájában edz, azzal előbb-utóbb úgyis le fog bukni. Valószínűleg 1-2 héten belül vagy rajtakapják, vagy magyarázkodhat, miért zárja magára a szobát és nyögdécsel háromnegyed órát. Ezen az sem sokat segít, ha közben zenét játszik.

Meg eleve ez az egész olyan dolog, amit nem kéne rejtegetni, hanem büszkén vállalni.

2020. jan. 26. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!