Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy életmódot szeretnék váltani?

Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok és van rajtam több mint 20 kiló felesleg, amit le szeretnék adni, már pár napja elkezdtem edzeni és kicsit egészségesebben étkezni. Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy életmódot szeretnék váltani és ne hozzanak a boltból mindenféle egészségtelen ételt, mikor nem is kértem? Félek, hogy kinevetnek, hogy úgy sem lesz belőle semmi stb. De bele szeretnék kezdei a testépítésbe, csinálnám éveken keresztül is, hogy normálisan nézzek ki.

2019. aug. 9. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont úgy, ahogy ide is leírtad :)
2019. aug. 9. 09:24
 2/4 Bzs03 ***** válasza:
100%

Anya, apa egeszsegesen szeretnek elni, etkezni, edzeni. Nem kerek tobbet fantat,milka csoki se chipset. Szeretnelek megkerni h vegyetek nekem teljeskiorlesu pekariz, zoldseget, gyumolcsot,zabpelyhet, quinoat.... Esetleg amit dragallotok szivesen fizetem a sajat penzembol ugyis eleg nagy vagyok h dolgozzak.

16 eves lany vagyok. 2eve odaalltam a szuleim ele igy es ok is eletmodot valtottak tobbe kevesbe. Mindenki edz nalunk a csaladban, megeszik a kolest, quinoat,bulgurt. Nalunk normalis ha csirke-voroslencsefozelek az ebed ma pl romai talas zoldseges pulykamellet eszunk. Egyedul nekem a proteinkeszitmenyeket itelik el ugy ahhoz nem adnak penzt. Port,es a szeleteket sajat zsebbol veszem. Azt hozza kell tenni h en nem voltam tulsulyos. Te nyugodtan mondhatod h kovernek erzed magad,nemerzed jol magad a borodbe....es szeretnel boldog es vekony lenni. Es mondd h oruljenrk h nrm koplalos egeszsegtelen baromsagot csinalsz amitol hianybetegsegeid lesznek hanem egy hosszu tavu egeszseges etkezest iktats be amitol jo anyagcsered, szep borod, eros immunrendszered es kitartasod lesz.

Ha van kerdesed mit h kell irj nekem batran remelem segitettem

2019. aug. 9. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalataimbol kiindulva, korits. Azt a szot hogy testepites, ne hasznald. Egybol sztereotipizalnak. Inkabb fogalmazz ugy, hogy szeretnel kicsit lefogyni es megerosodni, ehhez taplalkozas oldalrol kered a tamogatasukat, es akkor elmondod hogy ez tenylegesen miben merul ki.
2019. aug. 9. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen elmondod, mit szeretnél. Ha kiröhögnek, akkor sincs semmi, rosszabb nem lesz attól.
2019. aug. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!