Mennyi idő alatt lehet eredményt várni az edzestol?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Régen sokat sportoltam, tanc, konditerem, futás stb. Aztán sajnos abba kellett hagynom, mert egyre több egészségügyi problémám volt, főleg emésztőrendszeri, ami elég sok kellemetlenséget okozott. Mostanra ezek viszonylag megszűntek és újra elkezdtem edzeni. De egyelőre csak itthon van idom. Nagyon vekony vagyok, mennyi idő alatt látszik meg az eredménye? (Főleg popsin)
27/L
2020. jan. 13. 06:05
1/1 anonim válasza:
Ha rendesen odateszed magad és az étrend is rendben, 2-3 hónap után valószínűleg már nem tudod letagadni, hogy valamit csinálsz, ez az évbek ebben a szakában pontbegybe fog esni azzal az időszakkal, amikor tavasz közepe-vége felé elkezdünk vékonyabban öltözködni vagyis jó eséllyel olyanok is észre fogják venni, akik nem látnak rendszeresen lengén öltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!