Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mért nincs akaraterőm? Eddig...

Mért nincs akaraterőm? Eddig nem voltam ilyen! Nagyon meg vagyok ijedve. Bőv lenn.

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve hogy futok, eddig mindennap futottam legalább 40-50 percet, és nehezebben fáradtam, akkor is mentem futni, ha esett a hó, eső, vagy vihar volt, és ha nem volt kedvem futni, akkor is elmentem! Most olyan 5 hónapja körülbelül alig futok, mert nincs kedvem, vagy fáj a lábam, vagy akármi, szóval már nem vagyok KITARTÓ, ami nem jó. Evéssel is van 1 kis gondom, most is össze ettem mindent, olyan éhes voltam... 17éves lány vagyok. Mit csináljak?
2010. júl. 20. 18:23
 1/3 anonim válasza:
Szia,lehet,hogy meguntad a futást,szerintem válassz egy másik sportot:)hátha az segít a bajodon...pl. bicikli vagy vmi...és akkor,ha van kedved azért néha menj el futni:)
2010. júl. 20. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam 2 lehetőség ad erőt: Az egyik, a párodért, vagy akit kiszemeltél magadnak (lehet plátói is), vagy ha van egy irigyed, (pl. egy buta liba osztálytársad), esetleg, Te irígykedsz rá (nem rossz értelemben) az erőt ad! Én is tudok picit segíteni. Itt az e-mail címem, és írj, ide pár naponta, hogy hol tartasz. Gondolom nem akarod azt írni, 3 naponta, hogy egy métert sem futottam. A cím :s.impreza1@gmail.com 29/L
2010. júl. 20. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg beleuntál.2 évig minden nap futni az azért akaraterő!Fussál kevesebbet és keressél mellé más sportot.Biciklizés,úszás.

És ha futsz akkor sem szabad össze-vissza kajálni.Arra oda kell figyelni.

Alakítsd úgy a kajádat hogy minőségi kaját egyél és napi 5-6x.Több kisebb étkezés sokkal jobb mint 2-3 nagy.

2010. júl. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!