Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen késő elkezdeni a...

16 évesen késő elkezdeni a szertornát vagy valami féle táncot?

Figyelt kérdés
Tudom hogy öreg vagyok már a szertornához, de mégis annyira tetszik ez a sport. Kiskoromban nem igazán volt erre lehetőségem. Én nem szeretnék élsportoló lenni, nem is az a célom max kisebb versenyekre szeretnék eljutni.A lényeg hogy sportolni szeretnék valamit, és energikus sportra vágyom. Már voltam tavaly egy szertorna "egyesületnél" ahol az volt a baj hogy hiába voltak tizenévesek mint én, nem igazán foglalkozott velem az edző, ami eléggé bántott. Az oka lehet az volt hogy pont szünet előtt pár héttel mentem és ilyenkor már versenyre készültek. Persze utána mondta hogy jövő szeptembertől kezdünk, és hogy akkor mehetek. Nem tudom hogy próbáljam meg újra menjek e el, vagy hagyjam lehet nem éri meg ebben a korban. Jó lenne megtanulni szaltózni meg ilyen elemeket. De mégis kellemetlenül érzem magam ott ennyi idősen. Tánc lehetőség valamennyi van amit talán még el tudnék kezdeni. Van a sulimban néptánc, társastánc, és modern tánc. Nem tudom ezek közül melyik amit tényleg nem késő elkezdeni. Mondjuk szívesebben szertornáznék mint táncolnék. Szerintetek próbáljam meg újra vagy keressek valami mást mert esélytelen? Légyszi normális válaszokat.

2019. dec. 17. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha versenyezni nem is, hobbiból azért csinálhatod, nem lesz talán gond. De a táncot abszolút nem késő elkezdeni még 40 évesen se.
2019. dec. 17. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Siman lehet, ha hajlekonysagot tudsz fejleszteni es mozgekony vagy.
2020. jan. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!