Miért van az h nem tudok megütni egy embert ha verekedésre kerül a sor? Mindig állom az ütéseket
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 21:26
1/12 anonim válasza:
félsz hogy a másik mégjobban megver xD
2/12 anonim válasza:
A kevés önbizalom tipikus esete
3/12 A kérdező kommentje:
nem félek h megvernek erős ütések után is fekelek sose maradtam még a földön de nem tok ütni pedig lenne bennem erő mintha nem lenne bennem semmi féle agresszio önbizalomhiányről meg annyit h semmi önbizalmam de ezellen meg nem tok mit tenni
2010. júl. 18. 21:51
4/12 anonim válasza:
Lámpaláz,a kihívásoktól való félelem.Szerintem mindegy,hogy nyersz vagy vesztesz,a lényeg,hogy helytállj és elsőnek üss.
5/12 anonim válasza:
Kondiba kell járni.Én 1 hónap után mindenkit fejberúgtam volna aki szembe jött velem:D
6/12 anonim válasza:
Boxzsák effektus . Az ilyen gyerekeken szoktuk annó levezetni a feszültséget . Szimplán nincs benned annyi , hogy kiállj a becsületedért , ennyi .
8/12 anonim válasza:
Ne arcoljatok inkább majd ha egy olyannal álltok ki aki nagyobb erősebb gyorsabb és jobban tud verekedni és ha az megüt és te túléled majd akkor magyarázzál! A kérdezőnek meg annyit mondanék hogy önvédelemről hallottál már? Nem minden csak arról szól hogy kiütlek! Mikor ütni akar lehajolsz/ átbújsz a karja alatt és azzal a lendülettel már mögötte is vagy elkapod a torkát hátulról alkalmazol egy dupla kezes fojtófogást és a testsúlyoddal ránehezedsz és leviszed a földre hogy ne mocorogjon aztán megkérdezheted tőle hogy abba hagyod vagy addig szorítsam míg elájulsz? De inkább az utóbbi mert ha elengeded úgy is aljas lesz és hátba támad! Röviden ennyi! Üdv.....
9/12 clint válasza:
KEdves utolsó, sztem ma már kevés olyan van, hogy egy az egyben. A te módszered az ilyen judos, birkózos módszer jó, de egy embernek. A fiatalabb korosztályban ha valaki beleköt a másikba nem egyedül teszi.
Szórakozóhelyen dolgozom minden hétvégén ez van. Szivem szerint az ilyen kötekedő kis majmokat megnyomorítanám.
10/12 A kérdező kommentje:
önvédelemről halottam félni nem igazán félek elég bátor vagyok de nem tok ütni ha olyan helyzet van mintha fognák a kezem... és a mozgással is ez van tudom mit kéne tennem de mégse azt teszem
2010. júl. 19. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!