Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik lefogytak, életmódot...

Akik lefogytak, életmódot váltottak, most rendszeresen sportolnak, vagy edzenek, ő nekik mit adott ez az egész?

Figyelt kérdés

A fogyáson kívül kinek mit adott? Növekedett a kitartásod? Szívósabb lettél? Önbizalom, kisimultabb idegrendszer, kevesebb stressz / agresszió?

Tehát kinek mit adott az, hogy elkezdett mozogni, sportolni, fogyni, életmódot váltani? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a fogyáson, izmosodáson kívül ki mit tapasztal testi lelki szellemi szinten egyaránt?

2019. nov. 10. 22:24
 1/4 sportember11 ***** válasza:
100%
Én 23 kg-ot fogytam kb 9 évvel ezelőtt. Azóta is 70 kg alatt vagyok. Nekem teljesen átalakult az életem, minden sokkal könnyebb. Nőtt az önbizalmam, határozottabb, frissebb, aktíyvabb lettem. A rendszeres mozgás és az egészséges életmód olyan fegyelemre tanít, amit az álet bármely területén kamatoztatni tudsz. Ezen felül minden olyan dolog, ami erőfeszítést igényel, fejleszti a személyiséged és az akaraterőd. És amióta rendszeresen mozgok, nincsenek álmatlan, forgolódó éjszakák. Évről-évre kiegyensúlyozottabb vagyok. Szóval hajrá! Tudom ajánlani mindenkinek :)
2019. nov. 11. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A leges legfontosabb a szex, régen 5-10perc, egy menet es annyi,

Ma 40-50percig is bírom és alkalomadtán 3-4 menet is van bennem.

35/f

30 évesen 130kg felett voltam,

Ma 79vagyok.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy ahogy akkoriban ereztem magam, lehet, hogy ma már nem is élnék.

2019. nov. 11. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

+ a konditermi edzések és az országúti bringázas meghoztak azt a kapcsolati tőkét, amiről mindig is állmodtam.

Konkrétan az életmód valtasom, a gazdasági életemet is megváltoztatta... Régen asztalos voltam alkalmazottként, ma adztalos vagyok vállalkozóként, es 7-8*annyit keresek, mennyiségileg kevesebb munkával mint ano alkalmazottként.

2019. nov. 11. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meggyőző mindegyik!
2019. nov. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!