Mennyire fontos a széles váll?
Szerintem fontos nekik az is. Kb 4-5 centivel magasabb vagyok nálad, kimondottan széles vállam van, de hozzád hasonlóan (csak a leirásod alapján talán mégsem olyan mértékig) szélesebb a csípőm is. Nem tapadnak rám a lányok, pedig a fejemmel sincs nagy baj. Lehet, h túl vékony a karom?
Vállar, meg -főleg- hátat jól ki tudtam edzeni, de a karom sajnos nem vastagszik. :-(
Mármint hogy pl a derekamhoz képest szélesebb a csípőm, mint amilyennek lennie kéne. A vállam egyértelműen szélesebb.
Kérdező, neked mit szóltak be a lányok, amiért depressziós lettél
Azért vekony a karod mert torso dominant vagy azaz felsotested dominál, nálam pedig a karom.
Amugy hát nem szoltak be csak az exem is mindig mondta hogy huu mekkora a mások kozbe sovány volt a csávo de ahogy te mondod vékony. És azért mert mintha nm kellenék senkinek, es kicsit depresszios lettem. Talán az edzés segíteni fog. Mondjuk énis nézem mikor egy csávonak szélesek a vállai is idegesit...
Szerintem egyáltalán nem gáz. Hidd el, hogy az értelmes lányoknak nem ez lesz a fő szempont,hanem a belső értékek. Ha te elégedett vagy magaddal, az kihat a kisugárzásodra, ami pedig a legjobban megfogja az embereket.😉
16/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!