Firefox785 kérdése:
Váll sérülés? Fontos kérlek nézz be!
Figyelt kérdés
Üdv.a múltkor az egyik melledzésem után azt tapasztaltam hogy 1 kis izomcsomó van benne ami nyomásra és összecsípésre rendkívül fájdalmas.ez lassan 1 éve van meg és nem ment összébb csak úgy ott van.amikor edzek nem fáj, de kellemetlen és nem tudom visszafog-e a fejlődésben.Kérlek ha tudok valami infót erről(akármit)légyszíves írjatok kösszi:)2012. okt. 18. 19:23
1/9 A kérdező kommentje:
ó és a izomcsomó a vállam közepében van:)
2012. okt. 18. 19:24
2/9 anonim válasza:
Ezt így nehéz megtippelni, szerintem meg kellene nézetni dokival.
3/9 anonim válasza:
Sose volt még ilyen velem. De honnan tudod, hogy az izomcsomó?
4/9 A kérdező kommentje:
Hali onnan tudom hogy kemény és nem mozog (ugrál)
2012. okt. 18. 19:58
5/9 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyen öndiagnózisban, mutasd meg dokinak.
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy dokinál is voltam és nem tudja:/
2012. okt. 18. 20:00
7/9 anonim válasza:
Lehetőleg magánorvoshoz, hisz a TB és a magánellátás között kb. annyi a különbség, mint egy 4 csillagos hotel és egy hajléktalanszállás közt.
8/9 A kérdező kommentje:
rendben megfogadom a a tanácsod köcce:)
2012. okt. 18. 20:35
9/9 Simon0211 válasza:
Hát természetesen én is az orvoslátogatást ajánlom egy diagnózisra mert lehet izomcsomó, de akár lehet becsomósodott alvadt vér is egy komolyabb edzés után, de nem akarok hülyeséget mondani csak felvázolni hogy több minden is lehet mint egy izomcsomó. Nekem az gyűrűs ujjamon sikerült egy vércsomót beszereznem miután egyszer bevérzett már lassan 3 hónapja és még csak a fele szívódott fel a becsomósodott alvadt vérnek. A nyakamon meg a testépítés miatti megterheléstől több izomgörcs is van. Ha úgy véled izomcsomó akkor egy masszőrrel érdemes próbálkoznod, aki szétmasszírozza az izomcsomót Ez sok időt vesz igénybe (sajnos nem 10 percet), mert nem egy két kis nyomás kell egy izomcsomó szétmasszírozásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!