Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy újra...

Mit csináljak, hogy újra bomba alakom legyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Több mint egy éve nem tornázom, ezért az egész testem olyan plötty lett. A felkaron a hús libeg, vagy hogy mondjam :) A melleim fiatal korom ellenére szétállnak és lelógnak, a hasam olyan mint egy terhesnek szinte... hurkácskák is kezdődnek, a combom ha leülök akkor jó széles, és libeg :D és összeér...

Tudom, hogy most úgy hangzik, mintha anorexiás tini lennék, dede enni nagyon is szeretek. MÉg nem vagyok kövér, ideális a testsúlyom, csak az izmokat kéne megerősiteni, és a hasat szép lapossá, izmossá tenni.

Eddig felülésezek itthon, minden nap és lábamat emelgetem.

Kérlek, tudnátok ajánlani valami jó tornagyakorlatot? vagy csak simán fussak fél órát minden nap? nagyon szépen köszönöm előreis a válaszokat, és elnézést a helyesirási hibák miatt! :)

2010. júl. 14. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Idézlek: "Mit csináljak, hogy újra bomba alakom legyen?

Több mint egy éve nem tornázom..."

Vagyis ha az egy évvel ezelőtti állapot a bomba, és egy éve nem tornázol, akkor ha rám hallgatsz csináld azt amit egy évvel ezelőtt!..lol

2010. júl. 14. 16:44
 2/8 anonim válasza:

Hát tornázz!

A callanetics pl. szerintem nagyon jó erre, de biztos a futás is jó lenne.

2010. júl. 14. 16:53
 3/8 A kérdező kommentje:
ehm, amikor még jó alakom volt, elég volt a testnevelés heti két alkalommal. Most nem tornázok, mert fel vagyok mentve, de most voltam gyógytornásznál, aki azt mondta, hogy nyugodtan tornázhatok, jártam gyógytornára is, de az inkább a hátgerincemre volt.
2010. júl. 14. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:
pontosabban =) : azért hiztam is meg, mert olyan gyógyszert szedtem egy évig amitől meghiztam (+10kiló). és egyben azért is, mert sok édességet ettem minden nap.
2010. júl. 14. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Akaraterő kérdése, kevesebb édesség, kaja mellé edzél.

Nekem olyan problémám volt, hogy túl véznya voltam, de elkezdtem kicsit rágyúrni az izmaimra, máris normálisabb alakom lett. Csak idő, szorgalom és akarat kérdése az egész.

2010. júl. 14. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne egyél krumlit,tésztát,rizst és kenyeret.Ettől azonnal lemegy 5-6 kiló egy hónap alatt.A többire meg spinning vagy ami az én bnőmet nagyon szépen formálta boxaerobik.

Futni inkább akkor menj,ha leadtad a 10-est,mert lehet,hogy a térded nem bírná.

És igyál fehérjetúrmixot reggel éhgyomorra.

2010. júl. 14. 23:53
 7/8 A kérdező kommentje:

és pld. otthon ugrálókötelezzek 10percig aztán 50felülés, lábemelgetés, 10perc szobabiciklizes és reggel negyed óra futás? ez igy jó lenne? vagy milyen gyakorlatokat csináljak?

Amúgy én még múlt év aprilisában nádszál vékony voltam, mert az anyagcserém miatt nem tudtam felszedni, akkor az volt a bajom. Utána kaptam egy gyógyszert amitől felszedtem 10 kilót. Azt a gyógyszert már nem szedem, úgyhogy remélem, hogy már nem szedek fel többet. De még nem vagyok kövér :)

2010. júl. 16. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a felsoroltak jók, bármi jó, vagy akár kis súllyal is edzhetsz, amiből sokat csinálsz. Az szálkásít és még erősödsz is tőle.
2010. júl. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!