Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem bírja a térdem az edzést....

Nem bírja a térdem az edzést. Mitől?

Figyelt kérdés
Elkezdtem itthon edzegetni, súlyzós edzések, illetve húzodszkodás stb. Az erőnlétem még elég gyenge, 10 perc után már izzadok mint egy ló és nem bírom tovább, még csak 2 napja kezdtem, szóval ez nyilván fejlődni fog, de sajnos a térdemmel nem tudom mivan. Súlyt szoktam a kezembe venni és úgy guggolni, de már 5 guggulás után vége van, alig birok menni is edzés után, mert a térdeim alig bírnak el. Szerintetek ez fog javulni valaha? Vagy mit tehetnék, hogy javuljon? 24/F
2019. szept. 7. 00:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Súly nélkül kellene gugolászni ha semmi edzettséged nincs. Állóképességet fejlessz előbb. Futás, bringa, úszás, ilyesmikkel. Utána jöhet a súlyzózás, erősítés.

Hamar izzadsz, ez is egy jele hogy van hova fejlődni, csak ne akarj túl sokat egyszerre.

2019. szept. 7. 12:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
nekem is fáj a térdem melóba, fura mert eddig nem fájt így.
2019. szept. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!