Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bementem egy konditerembe és...

Bementem egy konditerembe és hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Formálódni, csinosodni szeretnék.

Soha nem voltam még konditeremben. Tegyük fel nagy nehezen megtalálom az öltözőt meg ilyeneket. Megvan a terem.

Miként tovább? Nem tudom mit hogyan kell használni. Kell e előtte bemelegíteni. Ha kell, akkor mit és hogyan. Mindegy e melyik gépet mit után használom. Kel e utána nyújtani vagy sem. Gépek használata. Egyszóval fogalmam sincs az egészről hogy is működik ez.

Van-e erről bármilyen leírás vagy tájékoztató hogy mivel érdemes kezdeni, esetleg bemutató gyakorlatok vagy ilyesmi? Vagy hogy egyáltalán hogyan működik ez?

2019. aug. 30. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress egy megbízható személyi edzőt, nagyon sok felesleges körtől és csalódástól megóv. Néhány hónapig eddz vele, aztán már belejössz és saját magad is folytathatod a programot, ahogy éppen fejlődni akarsz.
2019. aug. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!