Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le lehet adni egy het alatt...

Le lehet adni egy het alatt 10 kilot?

Figyelt kérdés

Nem kernem azokat a szovegeket, hogy nem egeszseges stb stb... es hogy utana ugyis visszaszeded blablabla... irhattok hanytatast, koplalast barmit mellette edzenek is termeszetesen de egy het alatt kene... 53kg-rol 43kg-ra

19/L

2019. aug. 25. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ilyet kérdezni, hogy a tested ötödétől megszabadulhass ilyen rövid idő alatt?

Orvosi eset az, aki ilyet még kérdez is. Ezt általános iskolás korban bioszból illett volna tanulni.

Irány egy étkezési és testkép zavarokkal foglalkozó pszichológus.

2019. aug. 25. 10:21
 12/16 anonim válasza:
79%
Én pár éve pont ennyit fogytam pont ennyi idő alatt, az oka az idegesség volt ugyanis meg kellett műteni a vállam mert állandóan kificamodott, erre elhalasztották a műtétem mert televolt pattanással az a terület ahol műtöttek volna.
2019. aug. 25. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gyors fogyások sosem egészségesek és legtöbbször elmeállapottal kapcsolatos okai vannak.
2019. aug. 25. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"171 cm vagyok es ahoz nagyon sok az 53kg-om"

Innentől kezdve látható, hogy testképzavaros orvosi eset vagy, felelesleges bármiféle tanács. 43 kilósan visszataszító csontváz leszel, de ez már az elmeorvosod problémája lesz.

Bár van megoldás, de ez is macerás: ifjabb koromban egy elég durva tüdőgyulladással egy hét alatt ledobtam 5-6 kilót. (azóta elhiszem, hogy simán bele lehet halni a tüdőgyusziba)

" koplalast barmit mellette edzenek is termeszetesen"

Azért azt megnézném, hogy éhezve milyen edzést tudnál végezni :))

2019. aug. 25. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Itt volt az egész nyár hogy lefogyj sulikezdésre,de inkább lógattad a lábad és most 1hét alatt akarod megváltani a világot? 43kg amúgyis anorexia szint 171cm-hez
2019. aug. 25. 17:57
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hánytasd magad meg nyomass hashajtót míg bele nem pusztulsz édes
2019. aug. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!