Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen melegben mit lehet...

Ilyen melegben mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Ez a hónap "pihenő", de nem akarok elhízni , se veszteni az izomból, szóval szintentartanék, de ilyen melegben egyszerüen nem tudok mit csinálni, fáj a fejem minden bajom van egész nap. Futni nem tudok elmenni napközben mert megsülök, este meg a szunyogok esznek meg, konditeremre nincs idő meló mellett, és a lakaásban 35 fok van, úgyérzem kidurran az ér a halántékomnál ha elkezdek fekvőzni..
2010. júl. 13. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezzel a problémával küzdök...:( Én általában délelött sportolok(edzőterem,futás) mert akkor még nem vagyok annyira bágyadt ebben a kánikulában,és hőség sincs!Most tuti nem tudnék elkezdeni sportolni,mert igy ülve is izzadok mint a ló:S
2010. júl. 13. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
engem hülyének néztek tegnap mikor du elindultam futni,lefutottam 1óra 40 percet 180és 200 közötti pulzussal nagyon meleg volt és nagyon elfáradtam de attól vagy több mint akik már 20 éves korukra el vannak hízva,hogy semmi nem állít meg.mit sportolsz hogy pihenő van?
2010. júl. 13. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
ja. és te nem az elhízásba hanem a hőgutába halsz majd bele. egyik jobb mint a másik :) (orvosok által sem javasolt ilyenkor megerőltetőbb fizikai tevékenységet csinálni!)
2010. júl. 13. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
este fél 7 volt amikor elindultam.de egyébként lehetséges:D:D
2010. júl. 13. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
este fél7-kor már azért lájtosabb a kánikula,mint mondjuk délután 3-kor!Sztem ilyenkor már lehet futni,csak nagyon ügyelj a folyadék pótlásra!!!
2010. júl. 13. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Sanshou :) Csak ebben a hónapban nincs termünk ezért nincs edzés
2010. júl. 13. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!