Fogyhattam azért, mert abbahagytam a mozgást?
Sziasztok!
Alapból vékony, pici testfelépítésű lány vagyok, ezért is álltam neki régen edzeni + akkor még gimnazista voltam és mentek a tesi órák is ami gondolom fenntartott mindig.
Mióta egyetemre kerültem, jóval ritkábban szántam rá magam, majd páran megjegyezték hogy fogytam -aminek nagyon nem örülök- főleg combon látszik meg és sokat guggoltam, lábemeléseket csináltam és hasizmoztam (csak ugye azt nem látják ha takar a ruha.)
Kb 2-3 kiló ment le rólam fél év alatt ez lehetséges ettől?
Igen lehet.
Ez egy természetes folyamat.
Ugye az izomnak is van tömege nehezebb mint a zsír
ha nem tartod karban a testedet akkor szépen lassan leépül
egy bizonyos szintig , ha újra elkezdesz rendszeresen edzeni az az izmok növekedésével járhat a tömeggel eggyut persze a megfelelő étkezés illetve pihenés mellet.
A másik dolog ezen kivul az étkezés is lehet ,arra gondolok hogyha edzel akkor több tápanyag ra van szükséged ( (többet eszel ,megéhezel) hogyha nem edzel akkor nem égetsz el annyi kalóriát és így kevesebb van szükséged és így nem eszel annyit(leegyszerűsítve)
Ezt csak így plusszba írom ne sajnáld az időt a sportolásra (+)
Mai világba a srácok is jobban kedvelik a fitt lányokat ( én is)
18F
Köszi szépen a tartalmas választ.
Megpróbálom emelni a mostani kalóriabevitelem és újra mozogni legalább heti 3x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!