Mitől fogyhattam amióta abbahagytam az edzést?
Figyelt kérdés
Egy kicsit más jellegű a kérdés, de fogyáshoz vezet.
Már vagy 2 éve hogy kondizom tömegnövelés céljából. Ez eddig szépen is ment, de most érettségi időszakban vagyok és nincsen időm kondizni. 3 hete hogy egy időre abbahagytam a kondit, és hirtelen el kezdtem fogyni. A kaja rendben van de amióta nem edzem lefogytam 2 kilót.
Mitől lehet ez szerintetek?
2009. jún. 3. 20:20
1/7 anonim válasza:
A kevesebb mozgás következményeként csökkent az izommennyiséged.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja értem most már. De azért eszek bőven ,sőt ilyenkor mivel pihenek nassolásra is "jut idő". Azért remélem nem zsírosodok el :)
Köszi a válaszodat!
2009. jún. 3. 20:31
3/7 anonim válasza:
Bizony, az izom nagyobb tömegű a zsírnál.
4/7 anonim válasza:
Tehát óvatosan a nasival, mert pl. ha nem is változik a súlyod, akkor is "párnásodhatsz". Hiszen az izom (nehezebb tömegű) csökken, míg a zsíszövet (könnyebb) növekszik...
5/7 A kérdező kommentje:
Na igen az izomtömeg nagyobb mint a háj.
Hát akkor ezért :(
Rendesek vagytok, köszi a válaszokat!
2009. jún. 3. 20:42
6/7 anonim válasza:
Hogyan tudok kérdést írni???????????
7/7 anonim válasza:
Bal menusor-fogyókúrák-egyéb kérdések- új kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!