Éjszaka, futógép. Mert dagadt vagyok, így viszont senki nem látja, hogy szenvedek és így nincs rá alkalmuk, hogy beszóljanak, megalázzanak, kinevessenek.
2019. júl. 25. 06:32
2/16 anonim válasza:
Jóidőben este, meló után, motorral megyek előre kinézett túraútvonalra és ott futok, mostanában Bakony és Balatonfelvidék.
Télen reggel meló előtt teremben.
9-16 a munkaidőm.
2019. júl. 25. 07:49
3/16 anonim válasza:
Én este 6 és 8 között, általában otthon. Azért, mert már volt, hogy beszóltak, meg amúgy sem szeretem, ha bámulnak közben. Meg persze lefárasztom magam alvás előtt. Télen inkább az utcán, mert nem sokan vannak kint, olyankor viszem a kutyát is, mert félek egyedül futni a sötétben 🤷♀️
2019. júl. 25. 07:59
4/16 anonim válasza:
#3 igen, én is ezért futok otthon, futópadon. Kint füttyögnek, kiröhögnek, beszólogatnak.
2019. júl. 25. 08:53
5/16 A kérdező kommentje:
Ez azért szomorú.
Én hajnalban, még mielőtt párom megy dolgozni, addig ő van a babával. Ilyenkor szerencsére nincs senki, és még nincs ezer fok.
2019. júl. 25. 09:14
6/16 SZücsöm válasza:
Hol a fenében laktok válaszolók hogy nektek beszólogatnak, füttyögnek röhögnek ha futtok. Elég suttyó egy környék lehet, már elnézést. Amúgy ha nem esik akkor reggel 6 és 9 között indulok el valamikor. Heti 2x. De tervben van egy "esőálló futócucc" is hogy az időjárás se legyen akadály.
2019. júl. 25. 14:35
7/16 anonim válasza:
Csak hétvégén, délelőtt 9-11 között a parkban, ahol van pálya. Én is dagadt vagyok de nem érdekelnek a beszólogatók.
2019. júl. 25. 14:53
8/16 anonim válasza:
Vidéken ilyen. Nem mindenki az úri budapesten, a margitszigeten fut ám. Azon kívül is van élet, bár tudom, nektek ez hihetetlen...
Itt vidéken furcsán néznek az emberre ha fut. A legalapabb, hogy azt hiszik valami ég, vagy kergetnek stb...
2019. júl. 25. 15:08
9/16 anonim válasza:
Mostanság olyan 4 óra körül szoktam, mikor éget kint a napocska. A kisvárosban ahol élek van egy kafa kis sportpálya, ahol nemrég lett felújítva a futópálya, szóval álom rajta a futás. Ott szoktam nyomni mostanság a sprinteket, félcsupaszon, mivel megdöglök a melegtől. Nem nagyon járnak oda mások futni, csak elvétve, mivel kisvárosban élek, szóval kiröhögéstől és egyebektől nem kell félnem, nem mintha érdekelne amúgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!