Elvették a jogsim mert kábítószeres állapotban ültem a volán mögött viszont nem vezettem és nem is terveztem vezetni egy fél métert sem. Esetleg van valakinek valamilyen tippje hogy mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Be voltam tépve elég komoly szinten, ledöntöttem az üléseket bekapcsoltam egy kis zenét oda jöttek a rendőrök bevittek vérvételre és elvették a jogsim.2019. júl. 22. 19:58
11/15 anonim válasza:
Csak emlékszik már, hogy mit csinált. Feltételezem füvet szívott, az pedig nem okoz emlékezetkiesést, mint az alkohol. (Ezzel nem a pia ellen és a fű mellett akarok érvelni, csak megjegyzem, hogy attol mert be van tépve, még emlékezhet.)
12/15 anonim válasza:
"Remélem jó sok pénz büntetésre.
Mert eltudtad volna vinni az autót és ki tudja mi lett volna a vége. Hány család megnyomorodna miattad.
Sőt a rendőrök se mennek úgy oda senkihaz aki csak ül az autóban.
Biztos úgy viselkedtél.
A válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad."
Miért van 35 százalékra lepontozva az első válaszoló? Sajnálnunk kéne ezt a drogost, hogy elvették a jogosítványát?
13/15 anonim válasza:
11: Ha eleget letolsz belőle, hidd el, okoz emlékezetkiesést. Ha konkrét filmszakadás nem is lesz, de mindenre nem fogsz emlékezni.
Alkohollal keverni pedig elég egy minimális mennyiséget, és akár csak sörrel is, hogy ne emlékezz mindenre. Tapasztalatból írom.
14/15 anonim válasza:
Ha erős mértékben voltál kábítószeres állapotba, akkor években mérhető az eltiltásod és teljes körűen valószínűleg, tehát semmit nem fogsz vezetni egy jó darabig, illetve területtől függ, hogy laksz, hogy mennyi pénzbüntetésre számíthatsz, de mindenképpen százezres nagyságrendben gondolkodj!
15/15 anonim válasza:
Először azt kellene bizonyítani (NEM A KÉRDEZŐNEK!) hanem a nyomozó hatóságnak, hogy vezetett a kérdező, az édes kevés hogy kábítószeres befolyásoltság alatt volt és az autójában feküdt és zenét hallgatott! A Btk szerint a bódult állapotban való vezetésnek nincs "előkészületi" alakzata, azaz vagy vezetsz vagy nem vezetsz...az álló kocsiban fekvés meg nem minősül vezetésnek. A kábszer fogyasztás már más tészta, de esetedben - ha igazat írtál- akkor annyi hogy 6 hónapig elterelésre jársz és kész. Egyébként meg ne a GYIK-en kérdezzél, mert itt a sok laikus ír butaságokat. Valahogy mások felett mi magyarok szinte kényszert érzünk, hogy ítélkezzünk, és az elkövetett hibákért/meggondolatlanságért a fejedet vennék. Tiszta középkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!