Mire számíthatok ha jogsi nélkül elkapnak?
Eddig 2 év alatt bő 50 ezret mentem jogsi nélkül. De mégis mire szamitsak, ha egyszer megállítanak?
Nyomoznak hogy jogsi nélkül vezettem, vagy kiperkálom a 80 ezret és mehetek tovább? Vagy zsebbe megy 80ezer és úgy tovább?
Kb felesleges azt írom,hogy eltiltanak a vezetéstől egy időre (ha esetleg közbe letennéd a jogsit,azt nem tudnád addig) mert jelenleg se érdekel téged,hogy nem vezethetnél... meg pénzbüntetés
De nem mind1 ,hogy natúr közúti ellenőrzésnél buksz le vagy ha balesetet okozol.
Menten osszefosikálom magam a sok önjelölt igazsagosztó közt.
Nem véletlenül nincs jogosítványom....
40 órát levezettem, de azelőtt már majd tizezer km volt a hátam mögött, vezettem lkt-t, kb 300-400 munkaórát, uazt kb 5-6000 kmt, ifát. Önállóan bárhová beparkoltam már az első órán is.
Első vizsgán megálltam a pirosnál, szépen lassan fekeztem, nem gyorsan. És hátulról belénk jöttek, lökhárító tört nekünk. Mondanom sem kell a vizsgám instant ugrott. Utána az oktató akart 5 órát vezettetni velem, meg fizessem ki a lökhárító (biztosító kifizette neki), vagy ha leakarom vizsgázni cseréljem ki az autó akkumulátorát, majd tettlegességig fajultak a dolgok, váltottam iskolát.
Újabb 5 óra, újabb vizsga. Meghúztak egyirányú utcából valo kiforduláskor, azt mondta hogy kanyarodásnál nem mentem ki eléggé oldalra(30 centi volt a padka és kerék közt.
Eldöntöttem, hogy nem lesz jogosítványom, olcsóbban megúszom igyis úgyis, vagy pedig veszek egyet, mert megtehetem.
Egyből azzal jöttök, h én vagyok a szar, pedig meglepődenétek, hogy talán kreszt brtartva jobban vezetek mint ti.
Hát, ha pl engem törsz össze jogsi nélkül (főleg amikor a gyerek is ott van), akkor inkább nem írom le, mire számíthatnál a férjemtől. Mert hogy nem várná meg a rendőrségi eljárás végét, az biztos...
Csak remélni tudom, hogy kb letöltendőre számíthatsz. Csak hogy felfogd, mennyire veszélyes, amit csinálsz. Szerinted miért van papírhoz kötve? És ne gyere azzal, hogy te milyen szuper biztonságosan vezetsz...
Szóval 2 vizsgából 2 károkozás lett, és még tettlegesség is volt. És te milyen jól vezetsz...
Nem véletlenül nincs jogsid. Ne vezess, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!