Elvették a jogsim mert kábítószeres állapotban ültem a volán mögött viszont nem vezettem és nem is terveztem vezetni egy fél métert sem. Esetleg van valakinek valamilyen tippje hogy mire számíthatok?
Remélem jó sok pénz büntetésre.
Mert eltudtad volna vinni az autót és ki tudja mi lett volna a vége. Hány család megnyomorodna miattad.
Sőt a rendőrök se mennek úgy oda senkihaz aki csak ül az autóban.
Biztos úgy viselkedtél.
Nem érted?
Nem vezettem és nem is terveztem vezetni beszívva egy fél métert sem. Csak miútán kiment a hatás de akkor sem kellett volna vezetnem csak kb 3 km-t.
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mikor adják vissza jogsim mert a munkámhoz feltétlen szükségem volna rá.
Ez marhaság!
Ha én itthon berúgok vagy beszívok és befekszem hátra az autómba akkor az már ok arra hogy elvegyék a jogsim?
Mindegy... szerintetek mikor adják vissza kb?
Kérdező, te magad írtad le: "Be voltam tépve elég komoly szinten".
Fogalmad sincsen arról, hogy valójában mit csináltál, hogyan viselkedtél. Azt HISZED hogy csak ott ültél és hallgattad a zenét.
pont ez a baj, hogy nem tudhatod mi volt, hogy mit tettél volna fél perccel később, még az sem biztos, hogy tényleg nem vezettél előtte. Mert be voltál tépve.
Nekem volt évfolyamtársam, aki ugyan piától, de ugyanígy nem tudott magáról. teljes magabiztossággal állította, hogy a kocsmából a koleszba ment és lefeküdt.
Másnap derült ki, hogy nem, kocsiba ült, elvitte a csaját a több tíz kilométerre levő településre, visszajött, leparkolt és utána ment fel a koleszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!