Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet bármi gond abból, ha...

Lehet bármi gond abból, ha mostantól máshogy írok alá?

Figyelt kérdés
Amikor pár hónapja elkeszült az új személyim, realizáltam, hogy borzalmasan csúnya az aláírásom. Nem is nagyon tudtam kétszer ugyanúgy aláírni valamit. Most kitaláltam egy újat, egyszerűbbet. Lehet bármi gond belőle, ha ezentúl mindent az újjal írok alá?

2019. júl. 20. 00:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Vegül csak még jobban elbizonytalanodtam, de azért köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 20. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondom a megoldás: új személyigazolvány. Addig meg úgy kell aláírnod, ahogy a szemlyidben szerepel. Ha máshogy írsz alá az nem hivatalos aláírás.
2019. júl. 21. 02:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Mivel kb. 2 hónapja lett meg az új személyim, újat nem csináltatok. Azt az aláírást meg ami rajta van olyannyira elkapkodtam, hogy nem tudom ugyanúgy aláírni igazából. Szóval ahol lehet az újabbat használom, ahol meg erre figyelnek, megkérdezem, lefirkáljam-e azt, ami a régi vagy mehet attól eltérő. Pl. a bankban úgy olvastam, lehet kérni, hogy az új aláírásomat rögzítsék, és legközelebb azzal vessék össze. Aztán ahogy majd lejár a személyi meg a jogsi, szépen lassan (évek múlva) mindenhol megváltozik majd arra, amit legalább le tudok írni ugyanúgy.
2019. júl. 21. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Új szemelyi. Bármikor csináltathatsz. A bankba annak kell szerepelnie ami a szemlyidben van.
2019. júl. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!