Megúszhatja egy ilyen ember még börtön nélkűl?
Együtt focizunk egy héten egyszer haverok, srácok és van egy srác "magyar" aki őszintén elmondta, hogy milyen teher hatása alatt van.
Régen büntetve volt pénzbüntetésre csalás,okirathamisítás miatt. Aztán rá egy évre lopás ,közokirattal visszaélés miatt volt ugyancsak pénzbüntetésre ítélve, aztán garázdaságért volt harmadjára is pénzbüntetésre ítélve, de nem javult meg, negyedjére lopás, közokirattal visszaélés miatt felfüggesztett fogházat kapott pártfogóhoz kellett még + járnia de már lejárt, most megint lopott és megint felfüggesztettet kapott, ráadásul egy másik városban üzletszerűen elkövetett lopás és rablás miatt folyik ellene ügy de utóbbi egy ügy alatt. Eddig azért nem űlt, mert személyiségzavaros azt állapították meg. Most, ha ez a rablás és üzletszerű lopás miatt lesz a tárgyalás, ez már letöltendő lesz szerintetek vagy még van esély, hogy felfüggesztettet kap, de esetleg többet?
Azt mondta együttműködik a rendőrséggel mert idézésre mindig megjelenik, de tagad, hogy nem követte el.
Lehet még ebből hoszabb felfüggesztett vagy tuti letöltendőt kap?
Annyira nincs nagyon nagy teher alatt, mert focizik, de nem lennék a helyében.
Nem idős embert rabolt ki nem is fegyverrel.
Szerintem van esély, hogy megússza.
Ha keres egy jó ügyvédet.
Még a rendőrségen van a dolog, itt nem kell félni még, idézték, meg is jelent de ,ha a rendőrség átadja a bíróságnak az ügyet akkor azonnal keresni kellene egy ügyvédet, mert utána lassan kiírják a tárgyalást, lehet két hét lehet egy év, attól függ mennyire leterhelt a bíró.
Jártam már tárgyaláson régen nem mint bűnös hanem sértett, az elkövetéstől két és félév múlva született ítélet. Tehát még van idő ügyvédet keresni. Én ezt tudom. Egy jó ügyvéd csodákra képes, 90%-hogy megmenti a börtöntől.
90%, hogy nem fogja ilyen előélettel.
Egyébként meg mi a rossebnek kérdezel itt, ha semmibe veszed a válaszokat (melyek közül nem egy hivatalos törvényekre alapoz) és te már eldöntötted, hogy mit akarsz hallani?
Közbe olvastam sok sajtót, olvastam, hogy volt aki fegyveres rablásért kapott felfüggesztettet, sőt nem hiszitek el, gogl-ben keressétek ki, emberölésért ami 15 év is adtak már felfüggesztettet. Ritkább de igaz.
Szal kár kidobni 500 ezret meghatalmazott ügyvédre, nem ér vele el semmit? Akkor is letöltendő?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!