Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy disconak miért van joga...

Egy disconak miért van joga zavarni az emberek nyugalmát?

Figyelt kérdés

Balatonon vagyunk, füreden, kb 500m -re van a balaton és valami nyitott disco van a parton. tegnap este óta meg sem áll a dübörgés. egész este és éjjel ment. most szintén, de iszonyú erős a basszusa. nem tudok aludni tőle. este kapcsolnak rá komolyabban.

Ez itt ahol vagyok egy több emeletes apartman sor. nem hiszem el, h ez itt senkit nem zavar, itt egy csomó gyerekes család is van.

én lennék ennyire szar, h éjjel aludnék és nappal szórakozom itt?

Ehhez miért van joguk?

2010. júl. 10. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Én bezáratnám az összes ilyen drogtanyát, ott értelmes embert elvétve találsz és az egyedfejlődést sem viszi egészséges irányba.
2010. júl. 10. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem ott van valami nagyszabású rendezvény? A híradóban hallottam valami ilyesmiről,ami több napig is tart.
2010. júl. 10. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:

én is azt hittem, de az vagy amádiban vagy zamárdiban van.

még gondoltunk rá, h a víz idehozza a zajt, vezet ide egy kis patak csatorna is. de mikor voltunk strandon akkor láttuk, hogy egyik büfésbódé tetején van valami terasz s tt szólt a zene, igaz nappal halkan de azt is hallani lehetett a basszust él km-re alrébb.

nm zárnám be őket, bár rühellem az tuti. viszont kikötném, hogy muszály zajszigetelté tenni őke t. de ami gáz, h ez itt tényleg egy apartmansor, itt az emberek üdülnek nem arra vágynak szerintem, hogy ezt a szart hallgassák.

de még ha tartana11ig éjfélig, de nem bazzeg, hajnalig megy!

2010. júl. 10. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

wáááááááááá.

ugyanebben a helyzetben vagyok XD

csak itt valami egy napos dj fesztivál van-.-de vmi gusztustalan..

de szerintem erről szól a nyár:D

főleg a balcsi..

ne zavarjon..

2010. júl. 10. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk is ilyen kétnapos szar van. Aludni sem lehet.
2010. júl. 10. 23:40
 6/9 A kérdező kommentje:
megint kezdik, a jó krva anyjukat... nem tudom hogy lehet valaki ekkora paraszt. főleg aki ezt engedi.
2010. júl. 11. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

,,Birtokvédelem'' a kulcsszó, úgy tudom, azt hiszem, önkormányzati, jegyzői hatáskör. Általában rosszak a tapasztalatok.

Hogy gyorsabb út van-e, pl, ügyvédi felszólítással rájuk lehet-e ijeszteni, azt nem tudom, nem értek hozzá. Talán bejöhet, főleg, ha többen csináljátok. Gondolom, vannak sorstársak is, akkor még meg is oszlik a költség. Az ügyvédi felszólítás egyébként sem lehet olyan nagyon drága, hisz első lépésben az csak egy levél.

2010. júl. 13. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
tegnap este nem csinálták, gondolom hétvégén merték csak. amúgy ma jöttünk haza, tehát tojunk rá. itt ahol lakok szerencsére nincs ilyen gondom.
2010. júl. 13. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:

xDxDxD Ezen jót röhögtem!!!! Minek mész oda ha zavar a zene?? Füred évtizedek óta köztudottan a bulik központja az északi parton... :DD

Amúgy segítek a SUNDANCE parkok hallottad ami a második otthonom és a siránkozás helyett érdemes lett volna neked is lenézned!

2011. dec. 16. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!