Nagyobb babák anyukái! Visszakívánjátok a pici,3-4 hónapos babátokat, főleg a nyugalmát annak a korszaknak?
Igen is meg nem is.:)
A nyugalmat igen, mert most nagyon duraceles a gyerekem:P Viszont sokkal több mindent lehet vele kezdeni mint mikor csak feküdt és gagyarászott magában. Mindent viszonylag korán kezdett el csinálni. 4 hónapos koráig ott maradt ahová tettem, mindent meg tudtam tőle csinálni, most meg... 4-4,5 hónaposan elkezdett mászni, 5 hónapos felállt, 7 hónaposan kezdett el lépegetni, jól el is esett, utána "megállt" a fejlődésben az ijedtségtől, csak kapaszkodva volt hajlandó járni (és általában a nadrágomba kapaszkodott :S) és kb egy hónapja kezdett el stabilan, kapaszkodás nélkül járni. Most már nincs határ, eszméletlenül bátor gyerek, 0 veszélyérzet, minden érdekli, mindent meg akar fogni, meg akar nézni, stb. Tegnap egy fél percre fordultam el és mire visszafordultam már derékig a szemetesben volt:D Szóval most elég pörgős napjaink vannak... Épp tegnap mondtam a páromnak, hogy milyen jó volt mikor kicsi volt, nem volt tele vele a ház, csak evett-aludt egész nap, volt házaséletünk, volt nyugis időszakunk, tudtunk pihenni. De ugyanakkor meg olyan jó látni ahogy napról napra ügyesebb, okosabb, elevenebb és rosszcsontabb :D Most 16 hónapos, remélem egy idő után lenyugszik egy picit és elmondhatom majd, hogy ez a "duracel időszak" csak átmeneti volt.
Nem, mert nem volt nyugalom akkor sem, ritka rossz alvó max. fél órát aludt most sem alszik többet csak legalább nem sír.
22 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!