Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell kezdődnie az anyás...

Mikor kell kezdődnie az anyás korszaknak, és meddig tart?

Figyelt kérdés
Eddig a manóval nem volt semmi gond,szépen elvolt az apjával is.Az utóbbi időben apa sokat dolgozik,alig van itthon,fürdetésre sem ér haza,és már nem is tudom ráhagyni a kicsit,mert 1 perc,és nagy sírás lesz belőle.Még csak 14 hetes,nem korai ez?Nem később kezdődik ez az időszak?Amúgy már ha zárt helyen vagyunk sokan idegenekkel,akkor is sírva fakad.Meddig tart ez ?
2008. nov. 1. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ez csak átmeneti.Az én 4 hós lányom is orditott ilyen idös korában kb 2 - 3 hétig aztán elmúlt , jött más.

Hirtelen sok inger éri amit nem tud a kis agya feldolgozni - állitólag ezért van az amikor nagy sirásba törnek ki idegen helyen , vagy egy gyors mozdulatnál stb.

Az anyás korszakot 6 hótól - 1 éves korig mondják , de azt hozzá kell tennem , hogy minden baba más.

Az én férjem is megkapta egyszer kétszer a sirást ebben a korban , de mostmár minden oké és van hogy napokig csak este taliznak.Kitartás.

2008. nov. 2. 09:00
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:-)
2008. nov. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!