Mikor lesz már vége ennek a "béka korszaknak"?
nemtom mikor lesz vége, de én is utálom őket. mondjuk megmerem fogni a kisebbeket, de van amelyik nagyobb és feljön a teraszra:S
amúgy télen lyukakat ásnak és tavasszal ha előbújnak még nagyobbak lesznek:S
fúúj megfogod őket??:O
nem tudom h miért de most nagyon undorodom tőlük..:S eddig nem volt ien vagyis eddig se szerettem őket de most aztán egyenesen rosszul vagyok ha meglátok egyet..:S
én a fűbe csak úgy merek menni ha vki előttem megy és nézi h van-e ott béka.. persze mindig átvágnak mert mindig azt mondják h nincs és mégis van..:S
2. vagyok.
anyu ha lát egy békát szívrohamot kapxD. tesóm múltkor fogott egy picit és megmutatta anyának, ő meg addig nem engedte be tesómat míg a kinti kútról kezet nem mos:P szal ő nagyon fél tőlük.
Múltkor tesóm meg én összeszedtünk vagy 8-at egy dobozba, és átdobáltuk a szomszédbaxD
hát sokat ért mert gondolom visszaugráltak-.-
amúgy a nagyoktól én is félek. de a 23 cmeseket még megmerem fogni.
amúgy ha megfogod az olyan érzés mintha bele dzsuváztak volna a kezedbe, csak hidegebb:D
2. vagyok megint:P
jaja, az elég dúrva. na azt már nem merném megfogni:P
(2.)jah:D amúgy a legnagyobb béka 30cm, és 3.3kg is lehet, míg a legkisebb 9.5mm. :) [link]
nézd meg:) elég durva a különbségxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!