Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mikor lesz már vége ennek a...

Mikor lesz már vége ennek a "béka korszaknak"?

Figyelt kérdés
vagyis úgy értem h csak télen tűnik el ez a sok béka? csak mert (nem tudom hogy miért de..) én nagyon undorodom tőlük és mostanában egyre több van..:S
2010. aug. 15. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A sok rovar miatt van sok béka.
2010. aug. 15. 18:44
 2/16 anonim ***** válasza:

nemtom mikor lesz vége, de én is utálom őket. mondjuk megmerem fogni a kisebbeket, de van amelyik nagyobb és feljön a teraszra:S

amúgy télen lyukakat ásnak és tavasszal ha előbújnak még nagyobbak lesznek:S

2010. aug. 15. 18:53
 3/16 A kérdező kommentje:

fúúj megfogod őket??:O

nem tudom h miért de most nagyon undorodom tőlük..:S eddig nem volt ien vagyis eddig se szerettem őket de most aztán egyenesen rosszul vagyok ha meglátok egyet..:S

én a fűbe csak úgy merek menni ha vki előttem megy és nézi h van-e ott béka.. persze mindig átvágnak mert mindig azt mondják h nincs és mégis van..:S

2010. aug. 15. 18:56
 4/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

anyu ha lát egy békát szívrohamot kapxD. tesóm múltkor fogott egy picit és megmutatta anyának, ő meg addig nem engedte be tesómat míg a kinti kútról kezet nem mos:P szal ő nagyon fél tőlük.

Múltkor tesóm meg én összeszedtünk vagy 8-at egy dobozba, és átdobáltuk a szomszédbaxD

hát sokat ért mert gondolom visszaugráltak-.-

amúgy a nagyoktól én is félek. de a 23 cmeseket még megmerem fogni.

amúgy ha megfogod az olyan érzés mintha bele dzsuváztak volna a kezedbe, csak hidegebb:D

2010. aug. 15. 18:59
 5/16 anonim ***** válasza:
bocsixD 2-3 cm*:d hahaxd. jól is néznénk ki ha 23 cmesek ugrálnának az orrom előttxD:D
2010. aug. 15. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Én annyira nem undorodom tőlük,de azért nem merném megfogni! Errefelé is sok van,ma reggel pl mikor kimentem a kutyáim vizes táljában úszott egy kissebb példány!
2010. aug. 15. 19:00
 7/16 A kérdező kommentje:
mint a harry potter egyik részébe (talán a 3.ba) mikor énekelnek ott fognak olyan nagy békákat de azok jóval nagyobbak mint 23cm..:D
2010. aug. 15. 19:04
 8/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint:P

jaja, az elég dúrva. na azt már nem merném megfogni:P

2010. aug. 15. 19:04
 9/16 A kérdező kommentje:
fúúj..:D még a gondolattól is kiráz a hideg..xD
2010. aug. 15. 19:05
 10/16 anonim ***** válasza:

(2.)jah:D amúgy a legnagyobb béka 30cm, és 3.3kg is lehet, míg a legkisebb 9.5mm. :) [link]

nézd meg:) elég durva a különbségxD

2010. aug. 15. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!