Mit csináljak, ha a szomszédom ilyeneket kiabál be az ablakomon, hogy én egy k. va vagyok és ehhez hasonlók?
Megy el a ház előtt és direkt hangosan, hogy "a Kati (itt a nevem) egy kúúúúúrvaaa, kúúúúrvaaaa". Meg odaszól a nőjének, hogy nyitva az ablak, remélem, hallja.
Meg volt olyan is, hogy bekéretőzött a házunkba valamilyen indokkal és fogta magát bement a szobámba. Apámékat elküldte egy dologárt, tudta melyik a szobám és fogta magát bement a szobámba keresztül a házon. Mikor meghallotta, hogy visszajön, futott vissza. Én addig fürödtem, azt hittem van vele valaki itt bent.
Tudja melyik az balakom és azt lesi, mikor van nyitva, meg tuti mindig itthon vagyok és azon pletykál. Mindenkinek mondja a baromságait rólam. Meg, hogy én 15 éves szintjén vagyok... Ő lakik 35 évesen az anyjával. Akinek jön lejárat, meg dolgokat talál ki rólam...
Kb. egy éve készült rám, mikor a haverja össze akart jönni velem, de őneki ez nem tetszett. Mondjuk én sem akartam semmit a sráctól, mert egy pszichopata, fél évig zaklatott, ezt a szomszédom is tudta, de engem bántott emiatt is.... Futni azóta is félek elmenni. De gondolom előtte is utálhatott, csak most minden erejével rám szállt, mert nem tetszett neki, hogy a pajtásának bejövök. Addig csak köszöntünk egymásnak.
Én ezt tényleg nem bírom, nincs joga figyelgetni, meg rágalmazni. Mert miért kellene bejelentenem neki, hogy suli mellett azért merészelek itthon lenni, mert eltörtem a karomat. Meg micsoda szégyenteljes segélyen élő vagyok ezért...
Nem gyerekes, ti is kiakadnátok, ha napi szinten figyelgetne, meg ilyeneket kiabálna neked. A szüleim nem hiszik el, azt mondja anyám is, hogy a csaja előtt nem mondana ilyet, dehogynem. Meg anyámékkal jópofizik görény.
Tehetek én róla, hogy észrevesznek a férfiak, még ha nem is akarok tőle semmit, meg elutasítom, járjak burkában?? Meg nem az apja a srácnak, hogy megmondja ki tetszhet neki.
Azt elsőre is levettük, hogy két emberről van szó, nem ebben voltál nehezen érthető. Javaslom, hogy mikor megírtál egy hozzászólást, tarts egy kis szünetet, majd olvasd el elölről, javítsad ki a helyesírási, ragozási és fogalmazási hibákat, utána megint olvasd el egészen addig, amíg már nem találsz benne több hibát, és csak akkor küldd el.
Hány éves vagy? Ha jól sejtem, még nem vagy 18.
Azért is érdemes lenne felvételt készítened, hogy a szüleidnek is bebizonyítsd, hogy viselkedik a hátuk mögött ez az ember.
Abban meg mi a gond akár falun, akár bárhol, hogy a sértett (ill. annak jogi képviselője, szülője) feljelentést tesz az elkövető ellen?! Szerintem az a ciki, ha nem teszik meg! Csámcsogjon csak rajta az egész falu, sőt még örülök is neki, mert akkor megtanulja mindenki, hogy a családommal nem lehet packázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!