Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért miért büntetik meg a...

Ezért miért büntetik meg a tulajdonost?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenki szimpátia illetve gazdasági alapon adja ki a lakását.

Nekünk is van egy kiadó lakásunk.

Nálunk is olyan jöhetett szóba elsősorban, aki inkább ("valódi") diplomás, igényes magára stb aztán mivel több ilyen is volt, azt választottuk, hogy ki a legszimpatikusabb.

Na most minket is elő lehetett volna venni, hogy miért nem annak adtuk ki, akinek össze van nőve a szemöldöke vagy nem olyan kellemes az arcszerkezete.

Ugye az analógia ugyan az, ő se tehet az arcáról, ahogy a meleg se tehet arról, hogy meleg.

Tehát nevetségesnek tartom, hogy nem adhatom ki a saját lakásom olyan embernek, akinek én akarom.

2019. jún. 18. 08:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy agyament történet. Nonszensz, hogy ilyenért vegzálhassanak egy tulajdonost.

Én eleve úgy hirdettem meg a lakást, hogy a feltételek közé odaírtam, hogy kölcsönös szimpátia. Amikor cigány vagy köcsög érdeklődött, mondtam, hogy majd visszajelzek, hogy kinek adom ki a lakást. Persze zaklatott, hivogatott, hogy adjam ki neki, de nem adtam.

2019. jún. 18. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!