Mi van akkor, ha én egy albérletbe lakom, és a tudtomon kívül a tulaj rejtett kamerát szerelt fel?
Mert úgy tudom hogy csak a hangfelvetelhez kell a "beleegyezésem"..
Ez törvényileg büntetendő ha O titokban a tudtomon kívül készített rólam felvételt?
(Mert mint később kiderült feljarlkalt a lakásba,amikor én dolgoztam,és képeket készített a dolgaimról. Ami nem gond mert rejtegetni valóm nincs,de nem akarom hogy túl menjenek a határon.)
Az a legnagyobb idióta tulajdonos, aki szerződés nélkül "ad ki" egy lakást. Ugyanis ilyen esetben a "bérlő" nyugodtan megteheti, hogy egy fityinget nem fizet, hiszen ő csak szívességi lakáshasználó. Ellenben a jog továbbra is védeni fogja, hiszen birtokon belül van és csak jogerős bírósági ítélettel lakoltatható ki.
Nos ez van, ha a hülye okoskodni próbál (és megspórolni kemény 15% SZJA-t).
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát,nagyon hasznosak voltak,és ezeket tudom "hasznosítani" is később,bár nagyon remélem hogy nem futok bele több ilyenbe.
Mivel ezaz első próbálkozásom volt a külön éléssel,így sajnos sok dologgal nem vagyok tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!