Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor, melyik kormány?

Mikor, melyik kormány?

Figyelt kérdés
Szigorította a fogászati ellátásokat és a szemüveg felírást?

2019. jún. 10. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom, a fogászatit Horn, és a szemüvegfelírást meg valamelyik Orbán.

Hozzáteszem, hogy a miniszterelnök-jelölti vitában nagyon támadott Orbán a fogászattal, így az volt a várható, hogy majd ő visszacsinálja, de nem, ő is ugyanúgy nem adja meg, csak sunyít a gerinctelenje.

Ugyanez volt a 13. havi nyugdíjjal is: szidták az mszp-t, hogy elveszik, pedig ők adták, ahhoz a fidesznek nem volt köze, csak annyi, hogy ők is megszavazták, mint minden kiadást, de visszavezetni már nem vezették vissza, abban is sunyít a lapostetű fidesz. Nem a szavazóikat illetem ezzel a címmel, hanem a pártot Orbánnal az élen.

2019. jún. 10. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Mszp mentségére legyen mondva, ők tényleg a gazdaság helyreállítására fordították ezt a plusz pénzt, a gyümölcs be is érett a Fidesz idejére. A Fidesz azonban nem erre fordítja, hanem baromságokra tapsolja el... potyogtatja a stadionokat, csak a felét költötte volna egészségügyre!.
2019. jún. 10. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Én már nem emlékeztem, annyit szorongatják a tökünket.
2019. jún. 10. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen... el is sült. :D

Amúgy a Fidesz még azokat az alapítványokat is jól megszorongatja, amelyik gyakorlatilag valóban közcélú feladatokat vállalnak, gyakran konkrétan az államtól vállalnak át minőségibb módon szolgáltatásokat, és mégis. Gondolok itt a Pető intézetre. a Hospice alapítványra, autistákkal foglalkozó alapítványokra és a többire.

Rengeteg támogatást megvontak a szegényektől, és a gazdagokat támogatják. Így alakult ki a hatalmas gyermekszegénység, ezért kényszerülnek arra, hogy ingyenes gyermekétkeztetést biztosítsanak, bár itt is volt egy szépséghiba: az összellenzék indítványozta, de hát azt nem lehetett elfogadni, mert akkor az ellenzék sikere, éheztették még fél évet a gyerekeket, aztán benyújtották saját kezdeményezésként, és azóta magukat fényezik vele.

És az érdekérvényesítést, jogi segítséget is főben járó bűnnek tekintik. Már csak elvileg vagyunk jogállam.

2019. jún. 11. 08:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos én is így látom.
2019. jún. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!