Amit a kormány csinál a közbeszerzésekkel az konkrétan nem kartellezés?
#1-nek:
Szerintem viszont nagyon is tudja!
Kartell:
"A kartell konkurens (versenytárs) vállalatok írásbeli vagy szóbeli megállapodása az egymás közti verseny korlátozására. Célja, hogy a részt vevő cégek magasabb árakat és profitot érhessenek el.
Jellemzően az árak meghatározásán, a piac felosztásán (ki melyik vevőt szolgálja ki, ki melyik tendert nyeri), az egyes cégek által értékesített mennyiségek meghatározásán keresztül korlátozza a versenyt."
#2 pont olyan hülye vagy mint a kérdező. Hiszen te magad írod, hogy "A kartell konkurens (versenytárs) vállalatok írásbeli vagy szóbeli megállapodása az egymás közti verseny korlátozására. Célja, hogy a részt vevő cégek magasabb árakat és profitot érhessenek el."
Szerinted vannak konkurens vállalatok, akivel ML megállapodott?
Tessenek már konkrét számokat írni!!!!
(A korábbi kartellezésekre vannak konkrét példák, pontos számokkal!)
Meszaros Orbannal állapodot meg szóval tekinthető kartellnek
Az igaz hogy nem cégek közt de most mar az országra ezek úgy néznek mint egy fejős tehénre
"Amit a kormány csinál a közbeszerzésekkel az konkrétan nem kartellezés?"
Amit a kormány csinál a közbeszerzésekkel az szintiszta korrupció.
#2, #4-nek:
Ja értem! tehát azért vagyok hülye mert nem arra válaszoltam hogy Mészáros kartellezik -e, hanem arra amit a kérdező kérdezett?
Mert ő a kormányt kérdezte, S'EGGFEJ!
Komoly összegben mernék fogadni, hogy fideszes vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!