Utólag meg lehet támadni egy végrendeletet? Egyáltalán hogy lehetséges ez?
Na ez a történet nagyon sántít.
Hogyan vette fel a pénzt a bankból? Ha az elhunyt bankkártyájával, akkor az lopás, és mivel a kártyahasználat dátumát látni fogják, ezért az egész hagyatéki eljárás azzal fog kezdődni, hogy a felvett pénzt vissza kell fizetni.
Ha a bankfiókban kifizették neki, az csak úgy lehet, ha az elhunyt még életében bement a bankba, és megadta őt haláleseti kedvezményezettnek. Ez nem végrendelet, és nem az örökös viszi a "megtalált" papírt, hanem a bankban van leadva.
Minden más esetben a számla zárolva van a hagyatéki eljárásig, és ott lehet vitatkozni arról, hogy érvényes-e a végrendelet vagy nem.
KIZÁRT, hogy csak simán besétált egy papírral és kapta a lóvét! Csak volt hagyatéki tárgyalás, nem?
Ha nem, és tényleg csak egy papírt lobogtatva kifizették, akkor a pénzintézetet kell perelni.
Én trollkodtam
Én elolvasva tényleg nem oké ez az egész. Kamu :D
De, majd én is kiveszem Trump vagyonát, mert adott egy papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!