Ilyen hogy lehetséges, mire véljem ezt?
Akkor fogod megtudni hogy hogyan lehetséges ha megkapod a válaszukat. Lehet, hogy félreértés történt, de lehet, hogy mégis volt anyádnak valamiféle dolga amiről csak nem tudtál.
Könnyen lehetséges hogy valamiféle tartozása keletkezett mert valahol nem lett lejelentve hogy meghalt és esetleg folytatódott valamiféle szolgáltatás vagy más még a halála után is, amit természetesen így nem is tudott kifizetni. Nekem sem tudnak mindent a gyerekeim, hogy kikkel állunk szerződésben. A riasztós cégnek pl. személyesen szoktunk fizetni éves díjat és akkor is végzik a szolgáltatásukat ha hónapokig nem fizetek mert elfelejtettem. Akkor később megyek be és fizetem ki az éves díjat - de részben már visszafelé. Előfordulhat, hogy senkitől nem tudnák meg, hogy meghaltunk és már nem tudunk fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!