Van jogi akadálya h olyan APP-ot fejlesszek ki amibe a használók beirhatják egyes boltok árait ha jó árnak tartják s az APP összegezve adja vissza hol mi a legolcsóbb?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 17:02
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a lehetetten hogy minden létező bolttól írásos engedélyt kérjünk.
Amiket viszont te problémának látsz azokat ki lehet küszöbölni, erre már megvannak a módszerek. De a kérdés nem ez volt.
2019. jún. 2. 23:58
12/15 anonim válasza:
Miért is lenne lehetetlen? De ha ennyire sarkos a véleményed, akkor minek teszed fel a kérdést?! Nem azt mondtam, hogy tuti, hogy így van, csak azt, hogy elképzelhető. Nézz utána. Persze csak ha akarsz, annyira nem érdekelsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak az érdekel amit kérdeztem.
2019. jún. 3. 01:18
14/15 anonim válasza:
Hagyd el... Itt úgysem fogsz normális válaszokat kapni.
Ennél okosabb társaságban kéne konzultálnod erről.
Itt vagy csak h lyék vannak, vagy irigyek, s méghozzá olyan sárgák mint a tészta szűrő!
A beszólások és a lehúzások nagyon mennek, de a s.ggükből nem bírják kihúzni a fejüket!
15/15 A kérdező kommentje:
Tévedsz sok év alatt sok tízezer kérdés során megesett velem hogy értelmeset szóltak hozzá. És nem egyszer és nem kétszer, hanem majdnem egy tucatszor.
2019. jún. 14. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!