Lehet belőle hátrányom ha Paypalon dispute-ot indítok?
Fizettem egy webshopnak, paypalt választottam.
Feladták a cuccot, de a posta elhagyta. Azaz csak ezt gondolom, mert a tracking sosem élt.
Email-ben annyit írtak sőt nem írtak semmit csak hogy küldenek egy nyilatkozatot nyomtassam ki írjam alá scaneljem be. Annyi volt benne hogy lemondok a termékről. Pénzvisszafizetés, bármi, nem volt.
Megint nem válaszolnak, így úgy gondolom nyitok egy Paypal dispute-ot.
Származhat bármi károm belőle? Nagy cég amúgy, ide nem írom ki a nevüket, max privátba ha valakit érdekel.
Telefont nem veszik fel amúgy, próbáltam hívni őket, de csak géphang meg -500ft hívásonként.
igen lehet!
egyébként a paypaltől elég hülye húzás h semmi lehetőséget nem ad informálódásra, csak ha kapásból veszekedsz velük, panaszt teszel. nekem volt konkrétan eltűnt összegem, nyitotam egy "fraude"-t de csak h vizsgálják ki, hát mondom tudom is én, na erre kaptam a femyegető és elég agresszív leveleket, hogy ezt hogy képzelem, mert náluk kizárt a fraude, és fogalmuk sincs, nem tudnak semmit, és csak rontom a hírnevüket stb.
úgyhogy ... csak óvatosan, h melyik kategóriát választod, mert túl komolyan veszik még az érdeklődést is.
#2 vagyok
Hát te tényleg hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!