Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Paypalon csak úgy lehet lopni?

Paypalon csak úgy lehet lopni?

Figyelt kérdés

vásárolni akartam 30Euro értékben, Skypeon beszéltem egy külföldivel ezzel kapcsolatban, utaltam neki paypalon a 30-at és ahogy elfogadta letörölt engem és nem tudom elérni.

reportoltam a paypalon de olyan érzésem van hogy ebből se lesz semmi, mit tehetek?

2013. jún. 5. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
csak úgy utaltál neki vagy van nyoma is a vásárlásnak? pl. eBay
2013. jún. 5. 03:32
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Na ezért nem vásárolunk ismeretlen helyekről. Itthon úgy vásárolsz, hogy kimész a Blaha aluljáróba, odaadsz egy ismeretlen perui indiánnak 10000Ft-ot, hogy hozzon neked egy Fila táskát? Akkor miért csinálod meg ugyanezt az interneten?
2013. jún. 5. 07:16
 3/7 anonim ***** válasza:

elég hülye hasonlat.

a PayPal a világ egyik legnagyobb cége, azért nem úgy működik mint az indiànos pèldàd :-)

2013. jún. 5. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: A kérdező nem a Paypalnak adta oda a pénzét, hanem egy vadidegen embernek.
2013. jún. 5. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:

lefogadom hogy nincs pp accountod velem ellentétben ami nem baj, csak feleslegesen írsz, mert nem èrtesz hozzà.

kérdező: pp helpdesk és 1-2nap és visszarakják az összeget.

2013. jún. 5. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Van Paypalom, használom is, csak mondjuk nem üzletelek megbízhatatlan, de legalábbis teljesen ismeretlen előélettel rendelkező illetőkkel. Így nem kell(ett még soha) a "rendőrséget" hívnom segíteni, hogy lenyúlták a pénzem.
2013. jún. 5. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, a PP az egyik legbiztonsagosabb penzintezet. Jobb mint a bank, mert a bankba betornek, lovoldoznek, de a PPt nem tudjak kirabolni?

Ha nem adod meg illetekteleneknek a PP jelszavad, akkor nincs mitol felned.

Azonnal jelentsd a PPnak a csalast es majd ok segitenek.

Megprobaljak leverni az illeton a 30 eurot, valszeg meg feljelentest is tesznek ellene.

Mindenkepp irj nekik, vagy telefonalj es jegyezd meg az illeto nevet akivel beszelesz es kerj egy igazolo szamot, hogy kesobb tudd bizonyitani, hogy te beszeltel veluk, hogy cselekedtel.

2013. jún. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!