Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Paypalon keresztük simán...

Paypalon keresztük simán lehet lopni pénzt? Mindenféle büntetés nélkül?

Figyelt kérdés

paypalon keresztül vásároltam 1 hónapja, 5 ezer forintért, az történt hogy az eladó kamuzott és letörölt mindenhonnan,

azóta telefonáltam a supporttal és végigjártam a refund rendszert, és a paypal úgy döntött, hogy amint lesz pénz az accountján vissza adják nekem a pénzt.

szóval, én bemegyek a bankba csinálok egy kártyát, regisztrálok egy paypal accountot, és lopok pénzt, ezután simán átutalom a paypalról a bakkártyára, majd kiveszem készpénzben és megszüntetem a kártyát amíg nincs adósságom?

végülis van 1 hónap amíg a paypal intézkedik.. ezekszerint szabadon lehet lopni csak a lelkiismeret tart vissza?

2013. jún. 23. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt ehhez még Paypal sem kell, csak lemegy a tolvaj az utcára. Paypalnál ugyan kicsit neccesebb, mert kártyát nem csinálsz személyi nélkül, a valódi lopáshoz tényleg csak pofa kell.
2013. jún. 23. 17:33
 2/2 Komplikato ***** válasza:

Na igen, állítólag van rá módszerük, hogy a csalóktól pénzt vissza szedjenek, de ezek szerint ennyire működik.

Viszont bizonyos kártyákkal akár 30 napon belül is vissza lehet vonatni tranzakciót ha bizonyítod a supportnak, hogy átvertek. AmEx biztos tud ilyet, de talán kérhető ilyen szolgáltatás más kártyához is, utána kell nézni. Hogy a jövőbe ne fordulhasson elő ilyen.

2013. jún. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!