Paypalon keresztük simán lehet lopni pénzt? Mindenféle büntetés nélkül?
paypalon keresztül vásároltam 1 hónapja, 5 ezer forintért, az történt hogy az eladó kamuzott és letörölt mindenhonnan,
azóta telefonáltam a supporttal és végigjártam a refund rendszert, és a paypal úgy döntött, hogy amint lesz pénz az accountján vissza adják nekem a pénzt.
szóval, én bemegyek a bankba csinálok egy kártyát, regisztrálok egy paypal accountot, és lopok pénzt, ezután simán átutalom a paypalról a bakkártyára, majd kiveszem készpénzben és megszüntetem a kártyát amíg nincs adósságom?
végülis van 1 hónap amíg a paypal intézkedik.. ezekszerint szabadon lehet lopni csak a lelkiismeret tart vissza?
Na igen, állítólag van rá módszerük, hogy a csalóktól pénzt vissza szedjenek, de ezek szerint ennyire működik.
Viszont bizonyos kártyákkal akár 30 napon belül is vissza lehet vonatni tranzakciót ha bizonyítod a supportnak, hogy átvertek. AmEx biztos tud ilyet, de talán kérhető ilyen szolgáltatás más kártyához is, utána kell nézni. Hogy a jövőbe ne fordulhasson elő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!