A volt barátom (17) zaklatja a mostani barátom, aki fiatalabb nála. (14) És nem csak a barátom, hanem még engem is! Írogat nekünk Facebookon hogy majd elkap minket, meg hogy meg fognak engem verni (14) a többi 17-18 éves haverjaival. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerintem ez abszolút nem normális dolog.. Nem tud beletörődni hogy én már mást szeretek? Szálljon ki az életemből végre, és ne zaklasson minket! Fenyegetőzik, és nyomozgat utánunk.. Szerintetek?? Vagy esetleg tudtok olyan dolgot amit vissza írhatok neki a Facebookon, és amitől megijed? Valami olyat amitől észhez tér? Beszélni vele egyáltalán nem lehet! Mondta hogy ha élőben szakítok vele meg ver ! Nekem nem kell ilyen agresszív állat! Segítsetek!!!2013. jún. 11. 13:10
1/6 anonim válasza:
1. Szólj a szüleidnek. (nem biztos hogy egyedül ennyi idősen evvel meg tudsz birkózni)
2. Írd a srácnak facebookon hogy szóltál a szüleidnek akik fel fogják jelenteni.
2/6 anonim válasza:
Könnyebben megértettem volna, ha használod a tárgyeset jelét. Tehát a volt barátod zaklatja a mostani barátodat, illetve nemcsak a (mostani) barátodat, hanem téged is.
Ne válaszolj neki, ne is figyelj rá, majd megnyugszik.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan szólhatsz a rendőrségnek is, hiszen a fenyegetés is bűncselekmény... Attól nem is beszélve milyen a lelki terror.
6/6 anonim válasza:
Fenyítsd meg, hogy rendőrségre mész az üggyel kapcsolatban. Ugyanis amit tesz az fenyegetés, ez pedig bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!