Mekkora pengehosszúsága lehet egy késnek, amit büntetés nélkül magamnál tarthatok az utcán is?
Figyelt kérdés
Én így tudom 8 cm felett már csak akkor lehet utcára vinni ha éppen hazafele tartasz vele.2013. jún. 14. 08:09
1/4 anonim válasza:
Elcsomagolva (nem zsebbe téve) lehet nálad bármekkora élhosszúságú, amit szállítasz.
2/4 A kérdező kommentje:
övtartóban szeretném vinni, túrázáskor ne kelljen mindig keresgélni a táskában
2013. jún. 14. 08:36
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem zsákba kéne eltenned, hogy ne baxanak meg érte. Biztos, ami biztos. Szerintem övben nem kéne, ha nagyobb 8 centinél a penge.
4/4 anonim válasza:
8 centiméternél rövidebb pengehosszúságú kést, bicskát, hordhatsz magadnál, de ha jól tudom rugóskést egyáltalán nem hordhatsz magadnál! Szóval bármilyen bicskád, vagy késed van, akkor az 8 centinél rövidebb pengehosszúságú legyen, és lehetőleg ne rugós. Egyébként jómagam is hordok magamnál, egy kisebb bicska a kezem ügyében és egy tőr a hátizsákban, ez így teljesen rendben van. (persze csak kiránduláson, túrán-nem az utcán hordom ezt így magammal :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!