Megtehetik hogy nem indítják el az OKJ 2. évfolyamát létszámhiány miatt?
12-en kezdtük, 3-an vagyunk jelenleg.
Olyan rémhíreket hallunk hogy a 14. évfolyamot nem fogják elindítani hármunkra, hanem "átsegítenek" egy másik iskolába, a legközelebbi is 50km-re. van.
Ezt tényleg megteheti egy iskola?
Én egyébként pont így jártam a gimnáziummal. Amikor megszűnt átirányítottak egy másikba, amit nem voltam köteles elfogadni, bárhol máshol is befejezhettem, ők viszont kötelesek voltak fogadni, az előző megszűnése miatt őket kötelezték erre.
Szóval te is kapsz majd egy új címet, ahová mindenképp kötelesek felvenni.
De basszus a legközelebbi suli nagyon messze van. Nem is 50, hanem 64km, most megnéztem neten.
Semmi szabályozás nincs hogyha nagyon messze van a másik suli, akkor mégis meg kell tartaniuk?
Lehet menni koliba vagy más egyéb.
Semmilyen ilyesmi szabályozás nincs, csak amit leírtak.
Abban az esetben kötelesek csak letudni titeket, ha valami pályázati pénzt vettek fel rátok. Minden egyéb esetben elküldhetnek titeket.
"De basszus a legközelebbi suli nagyon messze van. Nem is 50, hanem 64km, most megnéztem neten."
Na és? Nekem is így volt. Régi gimi 21 km, az új 55. A bejárást neked kell megoldanod vagy nem vagy köteles elvégezni van közmunkás felvétel.
"kovpet nevű felhasználó válasza:
4: Gépészmérnöki OKJ? :)"
olyanra én is akarok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!