Egy budapesti Bank elveheti a megtakarításaimat? Összevesztem velük. Azóta nem akaróznak kiadni őket. Számon kérnek, hogy miért akarom kivenni a pénzt!? Kevéske forint. De nekem számít. Mit tegyek? Megtehetik?
Át akartam tenni, de odaszóltak a másik bankba. Titkos megjegyzések. Még szerencse, hogy van bizonyítékom. Mindenre.
Nagy a pofájuk, de egyre nem gondolnak. Van diktafon és online média. A kis pénzemmel szívóznak. Fenyegetnek. Én viszont ismerem a nyilvánosság erejét. Sokat árthat nekik. Nekem meg mindegy. Bármeddig elmegyek. Nem félek a bankoktól. Sem.
Pánik? Nem akarok. A betéteseik érdekében. De tudok. Ha nem állnak le az arrogáns viselkedéssel, nekem is vannak lehetőségeim. Mindent egy bank sem tehet meg az emberekkel.
A Postabankot is néhány hír indította el a lejtőn. Nekem pedig bizonyítékaim is vannak. Nem ajánlom, hogy elő kelljen állnom velük. Rajtuk múlik. Csak adják vissza a pénzem és ne legyenek arrogánsak más ügyfeleikkel sem. Ne kezeljék a pénzüket saját tulajdonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!