Egy budapesti Bank elveheti a megtakarításaimat? Összevesztem velük. Azóta nem akaróznak kiadni őket. Számon kérnek, hogy miért akarom kivenni a pénzt!? Kevéske forint. De nekem számít. Mit tegyek? Megtehetik?
Sajnos nem fikció és absztinens vagyok. Mindenki magából indul ki.
Félreérthetően lett megfogalmazva: egy budapesti bankra gondoltam. A sok közül. Nevet nem mondok. Legalábbis egyelőre. A többit meglátjuk.
A kérdés egyértelműen kitaláció.
Aki "kis pénzt" vagy "kevéske forintot" tart a bankban, az jellemzően nem prémium ügyfél, így nincs privát bankára.
Szerintem a kérdező súlyos pszichés problémákkal küzd...
Persze, hogy kamu
De pl én kiemelt ügyfél vagyok a bankomnál, havi 45-nél több a munkabérutalás és prémium kártyám van, van személyes tanácsadóm is elvileg ( csak időm nincs rá)
Véletlenül nem Oli vagy Gerike a neved? Feljelentgetsz? Gyáván, éjszaka...? Névtelenül? Gratutálok... Szánalmas...
Ennyi időd van? Nem tudsz aludni? Az nagy baj. Kinek is vannak problémái akkor...? Aki kritizálni mer, az hülye!?
Ne rágalmazz és ne állíts rólam hazugságokat.
Jogi következményei vannak a rágalmazásnak. A személyes adatokkal való visszaélés büntetendő cselekmény.
Visszajut és számonkérhető.
Mióta van doktorid? Milyen alapon diagnosztizálsz?
Szállj le rólam! Felejts el! Én már rég megtettem. A munkahelyeddel nincs bajom. Ők profik. És Te? Vagycsak az egód nagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!