Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az törvényes ha létrehozok...

Az törvényes ha létrehozok egy adok veszek weblapot s átmásolom rá a jofogás összes hirdetését?

Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 13:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed, olyan mint a vicc:

"Két zsidó tanítvány azon vitatkozik, hogy a Tóra olvasása közben szabad e dohányozni. Nem tudnak megegyezni, ezért úgy döntenek, hogy elmennek a rabbihoz, hogy őt is megkérdezzék erről.

Elindulnak hát a rabbihoz, és az egyik tanítvány fel is teszi neki a kérdést: „Rabbi! Kérlek mondd meg nekem, szabad-e a Tóra olvasása közben dohányozni?”

A rabbi erre ezt felelte: „Fiam, tudhatnád, hogy a Tóra olvasása közben tilos dohányozni!”

Ezzel útnak is eresztette a rabbi a két tanítványt, de út közben egyszer csak megszólal a másik, és ezt mondja: „Te figyelj már! Nem jól kérdezted meg a rabbit. Menjünk ismét vissza hozzá, de most én kérdezek!” Visszament hát a két tanítvány, de most a másik tette fel neki a kérdést: „Rabbi! Kérlek mondd meg nekem, szabad dohányzás közben a Tórát olvasni?”

„Persze fiam. A Tórát mindig szabad olvasni, még dohányzás közben is.”"

2019. máj. 7. 17:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Te tényleg jogforrásként tekintettél a GyK-ra? XD

Ide az ír be válaszként akármit, aki csak akar...

2019. máj. 7. 18:56
 23/29 anonim ***** válasza:

"Az törvényes ha létrehozok egy adok veszek weblapot s átmásolom rá a jofogás összes hirdetését?

"

Persze. Ha ott hagyod azt is, hogy mindez a jofogas.hu hírdetése és továbbra is náluk kell érdeklődni, szerződni, hírdetni mindenkinek.

Akkor csupán adtál ajándékba a jófogásnak egy újabb felületet.

Minden más esetben lopás, csalás és hasonló nyalánkságok.

2019. máj. 7. 20:48
 24/29 A kérdező kommentje:
na de nem a jofogásnál kell érdeklődni hanem az eladónál
2019. máj. 14. 12:07
 25/29 A kérdező kommentje:

"Kedves Kérdező!

Te tényleg jogforrásként tekintettél a GyK-ra? XD

Ide az ír be válaszként akármit, aki csak akar..."

Még jogász mondandóját is le kell ellenőrizni ha nincs mögötte felelősségvállalás. Vagy szerinted helyt állna az egy szabálysértési vagy büntetőügyben, hogy "egy ügyvéd mondta..."?

2019. máj. 14. 12:09
 26/29 A kérdező kommentje:
#21 nem a kérdésem olyan, mint az a vicc, hanem a válaszaitok. Ha nem a vicc szerint válaszolnátok, akkor nem lenne olyan itt semmi.
2019. máj. 14. 14:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem kaptál ilyen-olyan értelmű választ, csak olyant, hogy nem, nem törvényes.
2019. máj. 14. 15:12
 28/29 A kérdező kommentje:
dehogynem, ép ez a probléma hogy a viccben leírt történt. ha én adom fel a hirdetést akkor törvényes ha valaki ezt csinálja, ha én csinálom, akkor nem. kettős mérce ez a javából! segítség! elnyomnak!
2019. máj. 14. 15:18
 29/29 A kérdező kommentje:

#4 "A másik kérdése inkább filozófiai jellegű mi értelme lenne?"

Kapnék érte pénzt, s akkor nem kéne cipelnem a kecskét a piacra.

2019. máj. 14. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!